BLACK FRIDAY 2013. Ce reduceri va practica eMAG mâine la telefoane, tablete, televizoare şi electrocasnice

eMAG.ro, cel mai mare magazin online din România, organizează mâine Black Friday alături de cea mai mare parte a retailerilor de pe piaţa locală. Dar la ce reduceri ne putem aştepta?
Economica.net - joi, 21 nov. 2013, 12:03
BLACK FRIDAY 2013. Ce reduceri va practica eMAG mâine la telefoane, tablete, televizoare şi electrocasnice

Pe segmentul mobilelor o să găsiţi telefoane care în acest moment costă 1.900 de lei, iar în ziua de Black Friday acestea pot fi cumpărate cu 1.400 de lei.

Dacă vrei un televizor Smart de 3.000 de lei mâine acelaşi produs îl vei putea lua cu 1.200 de lei mai puţin, o reducere de 40% pe care o aplică eMAG.

În cazul tabletelor pentru cei care vor o tabletă care înainte de Black Friday costa 2.500 de lei, mâine acelaşi produs îl veţi putea achiziţiona la 1.700 de lei.

Se pare că la electrocasnice veţi găsi cele mai mari reduceri de până la 50%. Dacă o maşină de spălat are azi un preţ  de 900 de lei mâine o veţi putea lua din eMAG la preţul de 450 de lei.

Pentru cei care vor un frigider şi aici retailerul a pregătit reduceri substanţiale. Un produs care astăzi costă 1.700 de lei mâine îl veţi putea lua cu 1.200 de lei.

eMag: O să avem preţuri care nu s-au mai văzut

Anul trecut de Black Friday eMAG şi Flanco au înregistrat vânzări de 27 de milioane de euro şi au avut o pondere de 39.5% dintre clienţii care au ales să îşi facă cumpărăturile în această zi.

„Greseala cea mai mare pe care am facut-o în primul an în care am organizat Black Friday a fost sa anuntam ora la care vom da drumul campaniei. Pentru noi pregătirea aceastui eveniment este ca si cum ne-am duce la un război”, a declarat Iulian Stanciu CEO eMAG.

Pentru acesta eMAG ţinteşte peste 200.000 de comenzi, aproape 5 milioane de vizite şi vânzări de 98 de milioane de lei (22 de milioane de euro) în prima zi a Black Friday-ului.

Peste 90% dintre televizoare, 100% din tablete, 90% dintre laptopuri şi 90% dintre telefoane vor fi dintre cele lansate în acest an. „Vrem să dărâmăm mitul cum că de Black Friday sunt puse în vânzare produse aflate pe stoc de foarte multă vreme sau că nu vom băga produse noi”, a mai spus Iulian Stanciu.

Te-ar mai putea interesa și
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul hipermarket Carrefour din zonă este situat în incinta Argeș Mall,......
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...
Început bun de an pentru comerțul agroalimentar al UE. Excedentul comercial din luna ianuarie a ajuns la 5 miliarde de euro
Început bun de an pentru comerțul agroalimentar al UE. Excedentul comercial din luna ianuarie a ajuns la 5 miliarde de ...
Comerţul agroalimentar al UE a înregistrat o evoluţie pozitivă în luna ianuarie 2024, când excedentul comercial a ajuns ...
McDonald’s deschide un nou restaurant la Pitești, în care a investit peste 4 milioane de lei
McDonald’s deschide un nou restaurant la Pitești, în care a investit peste 4 milioane de lei
Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s în România, marchează o nouă etapă în ...