1EUR = 4.8397 RON | Bucureşti 27 º

Companii

Black Friday 2013: ce trebuie să faci azi ca să fii sigur că poţi profita de ofertele retailerilor de mâine

BLACK FRIDAY 2013 Pentru a fi siguri că veţi putea profita de ofertele retailerilor de Black Friday, ar trebui să începeţi pregătirile de astăzi. ECONOMICA.NET vă spune ce să faceţi. 

21 noi, 2013 | | ECONOMICA.net

BLACK FRIDAY 2013 Anul acesta, majoritatea retailerilor online, dar şi cei cu magazine fizice, au furat startul la Black Friday şi vor începe campania cu o săptămână înainte, adică mâine, 22 noiembrie. Nu toţi vor avea reduceri pe o perioadă de mai multe zile, aşa că dacă "vânaţi" anumite produse şi aveţi şi preferinţe în materie de magazinul de la care veţi să cumpăraţi, atunci trebuie neapărat să vă păregătiţi încă de astăzi. Ofertele sunt limitate şi mulţi români vor să profite de ele.

Informaţii mai rapide

Înainte de a vă decide ce produse doriţi să cumpăraţi, trebuie să vă faceţi o listă cuprinzătoare cu retailerii online care participă la această campanie mâine. După aceea, trebuie să vă asiguraţi că sunteţi abonaţi la newsletter-ele acestor comercianţi, pentru că majoritatea îşi vor anunţa clienţii fideli înaintea altora depre desfăşurarea campaniei. De ajutor este şi dacă vă "împrieteniţi" cu aceste magazine pe Facebook, Twitter sau Google +. Fiţi însă atenţi că, odată abonaţi, companiile vor folosi informaţiile personale pe care le-aţi trimis completând câmpurile necesare abonării pentru diverse campanii de marketing pe care le vor organiza ulterior Black Friday.

ECONOMICA.NET a prezentat o listă aici

CATALOGUL FLANCO BLACK FRIDAY 2013 AICI

BLACK FRIDAY 2013. eMAG şi Flanco încep pe 22 noiembrie

BLACK FRIDAY 2013. CATALOGUL ALTEX cu TOATE PRODUSELE. Începe pe 22 noiembrie la ora 07:00

eMag: La telefoane suntem mult mai bine pregătiţi decât în alţi ani. O să avem preţuri care nu s-au mai văzut

CATALOGUL DOMO BLACK FRIDAY 2013 cu TOATE PRODUSELE AICI

Black Friday 2013: retailerii care au furat startul la reduceri de preţ

Black Friday 2013. evoMAG reduceri de până la 99%, încep de la 00.00

Dacă sunteţi abonaţi la newsletter, în mod sigur aveţi şi un cont de client pe site-ul respectiv. Asiguraţi-vă că acest cont funcţionează, că vă reamintiţi user-ul şi parola. Dacă nu aveţi un cont, ar fi mai bine să îl creaţi de astăzi, pentru a nu pierde timp mâine, cânt site-urile vor fi extrem de aglomerate şi este posibil să funcţioneze cu sincope sau chiar deloc în anumite momente. De asemenea, tot de astăzi, ar fi bine să vă şi logaţi în contul respectiv, iar când părăsiţi site-ul, nu apăsaţi butonul "log out". În acest fel vă veţi mări şansele de a cumpăra produsele dorite înaintea celorlalţi.

Lista de produse

Chiar dacă veţi fi inspirat pe moment să cumpăraţi un anumit produs la care nu v-aţi gândit iniţial, este bine să vă faceţi de astăzi o listă cu produsele dorite. Vă va fi mai uşor să vă organizaţi, dar şi să finalizaţi mai rapid comanda. Oricum, această sarcină vă este uşurată de unii retaileri care au decis să anunţe din timp ce produse vor avea la reducere. 

Detalii aici 

Black Friday 2013: Catalogul FLANCO cu toate produsele la reduceri

Black Friday 2013: lista produselor cu reducere la Domo

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO