BLACK FRIDAY 2013: Ce vacanţe cumperi la jumătate de preţ

Agenţia de turism Perfect Tour reduce tarifele vacanţelor cu până la 54% în perioada 22-29 noiembrie 2013, iar Paralela 45 are reduceri de 50%.  
Economica.net - vin, 22 nov. 2013, 09:15
BLACK FRIDAY 2013: Ce vacanţe cumperi la jumătate de preţ

„În această săptămână discount-urile ajung, în unele cazuri chiar şi la 54%. Iar paleta de oferte speciale poate satisface toate gusturile, de la un Crăciun magic în Laponia, vacanţe la schi sau pentru petrecerea sărbătorilor, până la croaziere de vis, destinaţii exotice şi experienţe unice în lumea desenelor animate de la Disneyland Paris. În premieră pe piaţa din România, discount-ul pentru Disney ajunge până la 40%”, a declarat  Razvan Scăeşteanu, PR Manager Perfect Tour.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA OFERTELE PERFECT TOUR 

O importantă reducere se aplică unei croaziere de 7 nopţi pe Marea Mediterană, la bordul MSC Splendida. Preţul penru o astfel de vacanţă porneşte de la 329 euro/persoană, dar tarifele Black Friday încep de la 179 euro/persoană. În plus, dacă unul dintre turişti este senior (peste 66 de ani) se mai aplică un discount de 10%, reducerea totală ajungând la 54%.

Vacanţele la  Disneyland Paris sunt reduse cu 40% în următoarea săptămână.  Astfel, parintii care vor să le ofere copiilor o vacanţă magică pot alege un pachet de 3 nopţi de cazare şi 4 zile de distractie în parcuri începând de la 286 euro/persoană. Mai mult, copiii sub 7 ani călătoresc, stau şi se distrează gratis la Disneyland Paris, părinţii trebuind să achite numai taxele de aeroport.

Un Crăciun în Laponia, „Ţara lui Moş Crăciun”, costă cu 15% mai puţin dacă se rezervă un pachet turistic în perioada 22-29 noiembrie, în limita locurilor disponibile. Tarife pornesc de la 1219 euro/persoană.

Pachetele speciale cuprind transport cu avion charter, Bucureşti –Kittila / Rovaniemi – Bucureşti, cina în seara sosirii, cină festivă de Crăciun şi cazare în hoteluri de 4 stele. De asemenea, sejururile includ o excursie „În căutarea lui Moş Crăciun„, la satul Moşului şi în Santa Park şi o excursie „Întâlnire cu Moş Crăciun şi familia sa”.

Amatorii de aventură şi istorie pot alege unul dintre Circuitele Exclusiviste Explore (India, Tunisia, Maroc, Iordania şi Israel), la tarife scăzute cu până la 180 euro/persoană, în limita locurilor disponibile.

Iubitorii sporturilor de iarnă pot alege vacanţe la schi cu preţuri reduse în Bulgaria, Austria, Elveţia, Franţa şi Italia.

BLACK FRIDAY LA PARALELA 45

Şi agenţia de turism Paralela 45 s-a pregătit de Black Friday. Reducerile de preţ ajung până la 50%, iar locurile la cazare pentru vara anului viitor în Creta s-au epuizat deja. 

Reduceri de până la 50% se aplică la charterul spre Creta din toamna anului viitor, în funcţie de hotelul ales. CLICK AICI pentru ofertă. 

Reduceri de până la 47% sunt aplicate vacanţelor în Rodos de anul viitor. CLICK AICI pentru oferta. 

Reduceri sunt aplicate şi vacanţelor în Turcia, Santorini, Mykonos, Kos, Mallorca, Zakynthos, Tenerife, Dubai, Lefkada, dar şi la circuitele de Revelion în Praga şi Rusia.

PENTRU OFERTA COMPLETĂ, CLICK AICI.  

Important! ECONOMICA.NET nu-şi asumă responsabilitatea pentru eventualele schimbări de preţ din partea vânzătorilor sau epuizarea locurilor neanunţate. 

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Badea, Hidroelectrica: România va ajunge în scenariul apocaliptic în care stingem lumina, dacă nu construim urgent noi centrale
Badea, Hidroelectrica: România va ajunge în scenariul apocaliptic în care stingem lumina, dacă nu construim urgent noi ...
România va ajunge în scenariul apocaliptic în care va trebui să stingem lumina, dacă nu construim urgent noi centrale ...
Punctul de pensie creşte la 1.586 de lei şi pensia minimă – la 1.000 de lei de la 1 ianuarie – proiect OUG
Punctul de pensie creşte la 1.586 de lei şi pensia minimă – la 1.000 de lei de la 1 ianuarie – proiect OUG
Punctul de pensie va valora 1.586 de lei, în vreme ce pensia minimă garantată de stat va fi de 1.000 de lei, începând ...
Universitatea din București cumpără imobilul din strada Pitar Moş, care găzduiește Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, cu 6,45 milioane de euro
Universitatea din București cumpără imobilul din strada Pitar Moş, care găzduiește Facultatea de Limbi şi Literaturi ...
Universitatea din București a cumpărat cu 6,45 milioane de euro imobilul din strada Pitar Moș nr. 7-13, care găzduiește ...