Black Friday 2013. evoMAG reduceri de până la 99%, încep după ora 00.00

BLACK FRIDAY 2013 vine cu reduceri de până la 99% la evoMAG. Începând cu 22 noiembrie, discount-uri semnificative vor avea aproape toate categoriile de produse din portofoliul evoMAG. Mai exact, vizate vor fi peste 12.500 de produse.
Economica.net - joi, 21 nov. 2013, 12:15
Black Friday 2013. evoMAG reduceri de până la 99%, încep după ora 00.00

 BLACK FRIDAY 2013 Perioada celor mai mari reduceri din an va da ocazia clienţilor să cumpere accesorii pentru computer începând cu 6 lei, aspiratoare, camere video HD sau multifuncţionale cu 99 de lei, mixere cu 75 de lei, laptopuri cu 949 de lei, smartphone-uri cu 329 de lei, tablete cu 199 de lei, aparate foto compacte cu 149 de lei, camere foto DSLR cu 999 lei, televizoare Smart TV Full HD 3D cu 1.649 de lei.

evoMAG va avea astfel reduceri la accesorii pentru PC şi telefoane de până la 99%, la echipamente foto-video şi electrocasnice de până la 60%, la tablete de până la 50%, la telefoane, televizoare şi monitoare de până la 40%, iar la laptopuri de până la 35%.

WatchShop.ro, cel mai mare magazin online de ceasuri originale din România care, de asemenea, face parte din grupul Evolution, alături de evoMAG şi Toyz.ro, va avea reduceri la peste 7.000 de ceasuri. Cei interesaţi pot beneficia de discount-uri de până la 90% la mărci precum Seiko, Timex, Tissot, Swatch, Calvin Klein, Casio, Fossil, Puma, Diadora, D&G, Guess, Hugo Boss, Invicta, Festina şi altele.

Şi Toyz.ro, unul dintre cele mai importante magazine online de jucării, achiziţionat anul acesta de grupul Evolution, s-a pregătit cu oferte speciale pentru Black Friday. Astfel, pentru acest eveniment, Toyz.ro pune la vânzare peste 5.000 de produse. Va fi redus cu până la jumătate preţul jocurilor şi jucăriilor interactive, jucăriile pentru fetiţe şi băieţi vor costa cu până la 40% mai puţin, scaunele auto pentru copii şi cărucioarele vor fi cu până la 30% mai ieftine, iar pătuţurile vor avea discount-uri de până la 25%.

evoMAG va marca anul acesta Black Friday cu reduceri care vor dura timp de trei zile. Acestea vor demara pe 22 noiembrie, la puţin timp după ora 00.00, şi vor fi active până pe 24 noiembrie, în limita stocului disponibil.

Te-ar mai putea interesa și
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei în mediul corporativ nu este neapărat o chestiune de politici și proceduri, ci ține de crearea unei culturi a integrității și vigilenței în rândul angajaților. Conform......
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite două condiții cumulative (Video)
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite ...
Creşterea numărului de posturi de conducere de la 8% la 10% în instituţiile publice poate fi făcută doar dacă în ...
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și Sărățeni din Autostrda A8
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și ...
Compania Națională de Administrate a Infrastructurii Rutiere a trimis astăzi spre validare către Agenția Națională ...
Limitări la importurile de miere. ANPC și MADR vor să elimine din concurența „neloială”
Limitări la importurile de miere. ANPC și MADR vor să elimine din concurența „neloială”
Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) și Ministerul Agriculturii doresc să legifereze importurile ...