1EUR = 4.7786 RON | Bucureşti 11 º

News

Black Friday 2013. KOYOS.ro a înregistrat 5.000 de comenzi în jumătate de zi

KOYOS.ro a înregistrat, în doar jumătate de zi, aproape 5.000 de comenzi de la clienţii săi, cu ocazia Black Friday. Mai mult, magazinul online va continua promoţiile până la data de 29 noiembrie, inclusiv, suplimentând constant stocurile.

22 noi, 2013 | ECONOMICA.net

“Până la orele prânzului, cele mai căutate produse au fost din categoria gadgeturilor. În topul vânzărilor, se află telefoanele mobile (smartphone-uri), laptopurile, tabletele şi televizoarele. Clienţii KOYOS.ro au optat într-o foarte mare măsură şi pentru electrocasnice mici, electrocasnice mari şi produse de îngrijire personală”, au declarat reprezentanţii retailerului.

Potrivit acestora, SensoDays.ro a adus o surpriză frumoasă. Lansat recent, este primul magazin online ce propune un concept integrat de confort, răsfăţ şi relaxare. Specializat pe produse cosmetice, de îngrijire personală şi produse pentru baie şi bucătărie, SensoDays.ro aduce, în perioada 22-29 noiembrie, reduceri de până la 80% la produsele din portofoliu.

Promoţiile au început la ora 2.00 noaptea, iar până la prima oră a dimineţii, înregistrase deja peste 1.000 de comenzi. Au fost apreciate mai ales lacurile de unghii, cu reduceri de 56%, şi produsele de make-up, cu discouturi de 64%. La produsele pentru baie, SensoDays.ro are reduceri de până la 89% (de exemplu, bateria de cadă Hansgrohe.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO