1EUR = 4.7786 RON | Bucureşti 12 º

News

Black Friday 2013. KOYOS.ro dă drumul sărbătorii reducerilor şi pe 29 noiembrie

KOYOS.ro continuă ofertele de Black Friday toată săptâmâna, până pe 28 noiembrie inclusiv, pregătind un nou eveniment pentru 29 noiembrie, ziua tradiţională de Black Friday. De-a lungul acestei săptămâni, magazinul online va promova  promoţii  în fiecare zi pentru câte o categorie anume.

26 noi, 2013 | ECONOMICA.net

Întreaga ofertă Black Friday poate fi consultată aici, iar zilnic, pe prima pagină a magazinului, va fi anunţată categoria de produse la promoţie.

Anul acesta, KOYOS.ro a înregistrat, în primul val de Black Friday, rezultate peste aşteptări, cu 50% mai multe comenzi decât la ediţia Black Friday din 2012.  

În primele ore, s-au înregistrat peste 15 comenzi pe minut doar în categoria smartphone-urilor. Koyos oferă de Black Friday promoții pentru produse cât mai utile și mai variate pentru consumatori. Pe lângă obișnuitele gadget-uri ce includ laptopuri, tablete și smartphone-uri, oferta din acest an include și electrocasnice pentru baie, bucătărie și accesorii. Comenzile din aceste categorii au reprezentat 20% din numărul total de produse comandate.

Totodată, noua arhitectură de servere şi optimizări a rezistat cu succes valului de utilizatori. Vârful maxim de trafic atins de KOYOS.ro a fost de 15.000 de vizitatori unici simultan.

Având în vedere succesul primului val Black Friday 2013, KOYOS.ro a început deja refacerea stocurilor, încă de la prima oră a zilei de luni, pentru cel de-al doilea val, de vineri, 29 noiembrie, pentru care se pregăteşte o nouă ofertă.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO