Black Friday 2021: Altex face transportul gratuit pentru orice comandă, până în data de 11 noiembrie

Altex, liderul pieței electroIT din România, care a intrat în campania Black Friday începând cu 28 octombrie, oferă transport gratuit ȋn toată țara, atât la comenzile online, cât și la cele din magazinele Altex și Media Galaxy, indiferent de valoare.
Alina Stanciu - vin, 05 nov. 2021, 09:32
Black Friday 2021: Altex face transportul gratuit pentru orice comandă, până în data de 11 noiembrie

Promoția Altex este valabilă ȋntre 5 – 11 Noiembrie 2021, timp în care clienții pot achiziționa produse cu reduceri de până la 60% în cadrul campaniei Black Friday care durează până la 24 noiembrie.

 ,,Pentru a ȋmbunătăți experiența de cumpărături și a-i ajuta pe clienți să se bucure pe deplin de promoțiile acestei perioade, am decis să oferim transport gratuit ȋn toată țara. Așa cum am anunțat ȋncă de la ȋnceput, avem multe surprize ȋn campania de Black Friday 2021. Ofertele se schimbă constant, așa că vă recomandăm să urmăriți site-urile altex.ro și mediagalaxy.ro sau să veniți ȋn magazine. Colegii noștri din magazine au soluții pentru a servi toți clienții”, spune Raul Filip, Director de Achiziții Altex România.

Retailer-ul spune că a reușit să asigure un stoc suficient de produse, din toate categoriile, ȋn ciuda dificultăților din piața internațională de aprovizionare. Ȋn același timp, Altex menține promisiunea celui mai mic preț din România, pe care o susține prin programul ,,de 2X diferența”, pentru cazurile ȋn care clientul găsește același produs, mai ieftin, la un alt comerciant offline sau online.

Magazinele Altex și Media Galaxy sunt pregătite să ȋi primească pe clienți, cu respectarea tuturor reglementărilor ȋn vigoare – de la triaj, dezinfectare și distanțare fizică. Totodată, personalul oferă consultanță de specialitate celor care au ȋntrebări referitoare la specificațiile produselor.

 Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 125 de magazine deschise în țară.

Citește și

Te-ar mai putea interesa și
Emmanuel Macron recomandă orașul bulgar Varna printre destinațiile turistice de top
Emmanuel Macron recomandă orașul bulgar Varna printre destinațiile turistice de top
Oraşul bulgar Varna (de la Marea Neagră) se numără printre destinaţiile europene de top pe care preşedintele francez Emmanuel Macron le recomandă oamenilor să le viziteze, într-o postare......
Angajații din Cultură ies în stradă astăzi și vor protesta în fața Ministerului Culturii și a Guvernului chiar în ziua în care este organizată „Noaptea Muzeelor”
Angajații din Cultură ies în stradă astăzi și vor protesta în fața Ministerului Culturii și a Guvernului chiar în ...
Federația Națională a Sindicatelor din Cultură și Mass-Media „CulturMedia” – CNS Cartel ALFA a anunțat că va ...
Update: Un elicopter militar a fost trimis în căutarea marinarilor dispăruți. O navă s-a scufundat în Marea Neagră, în apropiere de Sfântu Gheorghe. Opt marinari au fost salvați și trei sunt dați dispăruți
Update: Un elicopter militar a fost trimis în căutarea marinarilor dispăruți. O navă s-a scufundat în Marea Neagră, ...
Update: Un elicopter IAR 330 Puma al Forţelor Aeriene Române execută o misiune de căutare pe mare a posibililor supravieţuitori, ...
Alfa Romeo celebrează prima victorie la Mille Miglia cu Giulia și Stelvio Quadrifoglio Super Sport
Alfa Romeo celebrează prima victorie la Mille Miglia cu Giulia și Stelvio Quadrifoglio Super Sport
Alfa Romeo a prezentat ediții speciale pentru Giulia și Stelvio. Variantele Quadrifoglio Super Sport sunt limitate la 275 ...