1EUR = 4.7764 RON | Bucureşti 8 º

News

BLACK FRIDAY cu câştig XXL la PIATRAONLINE (P)

Un Black Friday spectaculos anunţă PIATRAONLINE pentru 15 Noiembrie. O asemenea iniţiativă pare a fi mai degrabă privilegiul companiilor distribuitoare de bunuri de larg consum ori a celor de folosinţă îndelungata, acestea fiind cu prisosinţă în atenţia publicului larg.

14 noi, 2019 | ECONOMICA.net

Piatra naturala, vazuta ca material de constructie, apare in aceasta piata oarecum surprinzator, oferind, prin frumusete si tenacitate, argumente persuasive pentru folosirea ei extinsa. Apreciata drept cel mai sustenabil material de constructie actual, piatra naturala se manifesta prin placari de interior si de exterior, in acel mod unic si pur prin care mediul ne trimite mesagerii sai irepetabili. Aflata in extindere an de an piata pietrei naturale ofera clientilor sai o perspectiva concreta a versatilitatii unui produs a carui longevitate depaseste constant limitele estimarilor noastre.

Cu o experienta de 12 ani in aceasta piata PIATRAONLINE - Generator de Inspiratie in domeniu, inoveaza permanent, oferind de asta data un Black Friday de 24 de ore cu o grija accentuata fata de clienti. Acestia castiga nu doar din traditionalul discount acordat la orice Black Friday dar pot economisi bani profitand de consultanta gratuita si personalizata a unor arhitecti si design-eri experimentati. Pregatirea clientului, anterior procesului de vanzare propriu-zis, este o preocupare mai veche a companiei, iar, in acest an, aceasta mai contine un audio-tur complet al pavilionului si al showroom-ului precum si o aplicatie de realitate virtuala VR-360, un adevarat exercitiu de design, menit sa familiarizeze clientul cu provocarile amenajarilor in piatra naturala. Si pentru ca aceasta sumedenie de avantaje sa fie asimilata cum se cuvine, ea a fost introdusa intr-o atmosfera de petrecere reconfortanta, cu gustari si DJ, fireasca intre prieteni.

Adunand, la final vei gasi ca la acest Black Friday clientul nu doar ca obtine mult cu bani putini, dar, in acelasi timp, se instruieste gratis intr-un domeniu aflat in plin avant.

Asadar, daca vrei sa inveti sa lucrezi cu piatra si sa-ti evaluezi in mod profesionist investitiile in domeniu, mergi vineri 15.11 in showroom-ul din Aleea Teisani 137 A, locul unde un Black Friday este completat mereu cu castiguri pentru clienti.

Daca vrei sa afli care sunt produsele din Campania Black Friday 2019 a celor de la PIATRAONLINE, acceseaza blackfriday.piatraonline.ro!

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO