Black Friday pe Autovit.ro: reduceri importante pentru maşini noi şi rulate

Pentru al doilea an la rand, Autovit.ro, cel mai mare site de anunturi auto din Romania, organizeaza pe data de 20 noiembrie 2015 campanie de reduceri de Black Friday. Asadar, romanii in cautare de masini noi sau rulate vor avea la dispozitie pe platforma blackfriday.autovit.ro o gama diversa de autoturisme atat din marcile accesibile, cat si din cele premium.
Economica.net - mie, 18 nov. 2015, 09:08
Black Friday pe Autovit.ro: reduceri importante pentru maşini noi şi rulate

“Si anul acesta, tot din pozitia de lider pe piata de anunturi auto, vrem sa venim in intampinarea utilizatorilor Autovit.ro cu oferte foarte atractive pentru o gama diversa de masini noi si rulate, puse la dispozitie de dealerii parteneri cu care colaboram.” spune Cristian Cojocaru, Sales Manager Autovit.ro.

La nivel de infrastructura, platforma este pregatita pentru evenimentul comercial din data de 20 noiembrie, astfel incat sa faca fata volumelor mari de trafic estimate si asteptate.

“Anul trecut campania de Black Friday a fost un succes total, clientii fiind extrem de multumiti de cele mai competitive oferte din piata si de preturi chiar si cu 50% mai mici pentru un autoturism nou pe care impreuna cu dealerii din toata tare le-am pus la dispozitie. Atunci, cea mai scumpa masina vanduta a fost in valoare de peste 80.000 euro, redusa pana la mai putin de 50.000 euro cu toate taxele incluse. Cumparatorul a fost cel mai rapid din cei cateva zeci de oameni interesati care ar fi fost dispusi sa achizitioneze masina pe loc datorita reducerii foarte mari.” continua Cristian Cojocaru.

Mecanismul prin care si anul acesta clientii pot achizitiona autoturisme de pe blackfriday.autovit.ro este tot prin contactarea dealer-ul prin telefon sau email pentru rezervarea masinii in baza unor conditii stabilite de fiecare reprezentant in parte. Potentialii clienti vor intra pe lista de asteptare a furnizorilor in ordinea in care isi vor arata interesul pentru cumpararea unui autoturism.

Asadar, de Black Friday romanii isi pot alege si cumpara de pe blackfriday.autovit.ro masina dorita la un pret mult mai accesibil fata de cel normal.

Pe site-ul Autovit.ro, cel mai mare site de anunturi auto din Romania, sunt in orice moment peste 65.000 de anunturi. Printre cele mai cautate masini de pe site se numara Volkswagen, BMW si Opel.

Te-ar mai putea interesa și
Romgaz schimbă modelul de business în proiectele de centrale noi pe care vrea să le facă împreună cu Gabriel Comănescu
Romgaz schimbă modelul de business în proiectele de centrale noi pe care vrea să le facă împreună cu Gabriel Comănescu
Romgaz, care intenționează să construiască o primă centrală pe gaze în parteneriat cu firma GSP Power la Halânga, anunță că a schimbat modul de derulare a proiectelor de acest fel....
Băncile stimulează creditarea prin „haine noi” pentru produse vechi. Unele modificări BNR permit chiar extinderea perioadei de rambursare
Băncile stimulează creditarea prin „haine noi” pentru produse vechi. Unele modificări BNR permit chiar extinderea ...
Lichiditatea de pe piaţa bancară şi dezechilibrul dintre depozite şi credite determină băncile să găsească noi metode ...
Biden vrea să retragă trupele americane din Afganistan înainte de 11 septembrie 2021
Biden vrea să retragă trupele americane din Afganistan înainte de 11 septembrie 2021
Joe Biden a decis ca trupele americane să rămână în Afganistan dincolo de data de 1 mai prevăzută într-un acord cu ...
UPDATED Intra Bucureștiul în carantină? Noi reguli de carantinare a orașelor mari
UPDATED Intra Bucureștiul în carantină? Noi reguli de carantinare a orașelor mari
Ministerul Sănătății a publicat în Monitorul Oficial de azi un Ordin care schimbă regulile pe baza cărora orașele ...