1EUR = 4.8365 RON | Bucureşti 30 º

Turism

Blog de călătorie: Creta, campioana plajelor. Sfaturi pentru o vacanţă de vis

Mereu am fost fascinată de Grecia, iar ospitalitatea oamenilor, peisajul magnific, plajele exotice, satele din munţi, tavernele de la malul mării care servesc mâncăruri locale și vinuri delicioase și o istorie bogată care așteaptă să fie descoperită sunt doar câteva dintre motivele care m-au convins ca în acest an să vizitez Creta, scrie jurnalistul Geanina Lungu pe blogul personal. Cu siguranţă, Creta, este una dintre cele mai impresionante insule din Grecia, un real „festin” al simţurilor, un loc în care frumuseţea naturală sălbatică şi mii de ani de cultură și istorie se împletesc perfect.

07 iun, 2019 | ECONOMICA.net

Altfel spus, Creta capturează spiritul Greciei şi îi încântă pe toţi cei care o vizitează. Dintre toate insulele grecești pe care le am vizitat, cum ar fi: Corfu, Thassos, Santorini sau Mykonos, Creta este (fără îndoială) cea mai mare şi recomand să închiriezi o maşină pentru a putea vizita toate colţurile insulei, inegalabile la capitolul frumuseţe.

Este știut deja faptul că, în ceea ce priveşte numărul plajelor, Creta este campioană. De la golfuleţe până la plaje cu nisip alb, fin şi lagune care te conduc spre insuliţe virgine și nisip molicios in nuanţe de roz. Vezi imagini cu cele mai frumoase locuri din Creta şi sfaturi de călătorie pe blogul de călătorii al Geaninei Lungu.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO