1EUR = 4.8365 RON | Bucureşti 30 º

Extern

Bloomberg: Cum vrea Viktor Orban să îi cucerească pe pensionari şi bugetari înaintea alegerilor locale

Până la finele lunii septembrie pensionarii din Ungaria vor primi în poştă vouchere pentru plata utilităţilor, cu două săptămâni înainte de alegerile locale la care premierul Viktor Orban vrea să evite un avans al partidelor de opoziţie, transmite Bloomberg.

23 aug, 2019 | Agerpres

Guvernul de la Budapesta va da pensionarilor 9.000 de forinţi (30 de dolari) pentru a-i ajuta pe aceştia să îşi plătească facturile la gaze naturale şi electricitate, a declarat vineri Gergely Gulyas, şeful de cabinet al lui Viktor Orban, la finalul unei reuniuni a Cabinetului de la Budapesta, cu o zi înainte de debutul campaniei electorale.

De asemenea, angajaţii din sectorul public care au o vechime în muncă de cel puţin trei luni vor beneficia de un bonus extraordinar de 54.000 de forinţi.


Gergely Gulyas a respins ideea că aceste ajutoare au legătură cu alegerile locale din data de 13 octombrie, declarând că Guvernul de la Budapesta vrea să împartă cu populaţia fructele celui mai rapid ritm de creştere economică din Uniunea Europeană.

Partidele de opoziţie vor să îşi unească forţele la alegerile locale, în ideea de a pune capăt fragmentării care a ajutat partidul Fidesz să câştige şapte alegeri parlamentare, municipale şi europene în ultimul deceniu.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO