1EUR = 4.8357 RON | Bucureşti 33 º

Turism

Blue Air își extinde rețeaua de destinații și introduce zboruri zilnice București - Amsterdam din septembrie 2020

Începând cu data de 4 septembrie 2020, Blue Air adaugă Amsterdam (AMS) la rețeaua de rute operate, cu 7 zboruri pe săptămână. Prețul biletelor pentru această rută începe de la 20,99 de euro, cursele Blue Air conectând Bucureștiul cu Amsterdam și cu întreaga lume și punând la dispoziția pasagerilor săi servicii zilnice către și dinspre această destinație la prețuri competitive, informează compania prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.

15 iul, 2020 | ECONOMICA.net

Blue Air va opera zboruri zilnice către / dinspre București Otopeni (OTP) către Amsterdam Schiphol (AMS), conform orarului:

București-Otopeni 08:20 - Amsterdam                10:20
Amsterdam             11:10 – București - Otopeni 15:10


„Suntem foarte încântați să anunțăm noua rută Bucuresti - Amsterdam și să subliniem încă o dată angajamentul de a oferi pasagerilor noștri soluții performante de transport aerian cu servicii de calitate la prețuri accesibile, după o perioada atât de dificilă pentru aviație și pentru industria călătoriilor. Prin adăugarea acestui serviciu către si dinspre Amsterdam, Blue Air își consolidează poziția de lider pe piața din Bucuresti, deoarece AMS reprezinta o destinatie-cheie atât pentru călătoriile de leisure, cât și pentru cele de business între Olanda și România. Mai mult, prin această nouă rută, oferim opțiuni suplimentare de călătorie pentru diaspora românească care tranzitează unul dintre cele mai mari hub-uri transcontinentale europene”, a declarat Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air.
  
Despre Blue Air


Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business bazat pe reducerea complexității, respectiv Low Cost - Low Complexity și cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO