1EUR = 4.8737 RON | Bucureşti -2 º

Turism

Blue Air oferă de Black Friday reduceri de 50% la toate zborurile programate până pe 31 martie

Compania Blue Air a anunțat vineri prin intermediul unui comunicat că oferă de Black Friday 50% reducere la toate zborurile programate până pe 31 martie, la care se adaugă și posibilitatea schimbării gratuite a datelor de călătorie.

26 noi, 2020 | ECONOMICA.net

Pentru biletele achiziționate în perioada 26 - 27 noiembrie, Black Friday aduce clienților Blue Air reduceri de 50% la toate zborurile programate până la 31 martie 2021, plus posibilitatea de modificare a datelor de zbor o dată, fără achitarea taxei de schimbare a datelor de călătorie.

În secțiunea special dedicată Black Friday, clienții Blue Air pot regăși cele mai bune oferte pentru călătoriile de reuniune cu familia din timpul sărbătorilor de iarnă.

În cadrul campaniei Black Friday, pasagerii Blue Air pot profita nu numai de cele mai bune prețuri la bilete de avion către destinațiile preferate, dar și de confortul oferit de posibilitatea de schimbare gratuită a datelor de zbor, care le conferă deplină libertate în planificarea următoarelor călătorii.

Oferta este valabilă pe toate rutele și destinațiile Blue Air, pentru toate rezervările cu date de călătorie până la 31 martie 2021. Toate rezervările includ opțiunea gratuită a schimbării datelor de călătorie o dată, plătindu-se doar diferența de tarif, acolo unde este cazul.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO