Blue Air reia cursele din București către Oradea și Timișoara și suplimentează zborurilor către Cluj-Napoca

Începând cu data de 17 iulie 2020, Blue Air introduce în orarul de zbor două destinații interne noi din București către Timișoara și Oradea și suplimentează zborurile către și dinspre Clu-Napoca, informează compania prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net. 
Economica.net - vin, 17 iul. 2020, 12:51
Blue Air reia cursele din București către Oradea și Timișoara și suplimentează zborurilor către Cluj-Napoca

Tot din data de 17 iulie, pasagerii Blue Air pot achiziționa bilete pentru noile zboruri interne din România începând de la prețul de 9,99 deeuro pe segment.
 
Pentru a veni în întâmpinarea cererii pasagerilor săi și a agențiilor de turism românești de a avea conexiuni rapide și confortabile între regiunile cheie din România, și în condițiile unor incertitudini din ce în ce mai mari date de înmulțirea cazurilor de COVID-19 și de continuarea stării de alertă și a restricțiilor impuse de diferite state europene, Blue Air reia cursele din București către Oradea și Timișoara și suplimentează zborurile către toate destinațiile din România. Excepție face aeroportul din Bacău, care intră în lucrări de renovare a pistei începând cu data de 15 august; în perioada în care Aeroportul Bacău va fi închis, pasagerii vor fi transferați la Suceava.
 
Pentru a marca această decizie de repoziționare strategică a companiei spre a servi cu prioritate nevoile pasagerilor din România și ale turismului și mediului antreprenorial românesc, Blue Air lansează în weekend-ul 17-19 iulie campania “Zboară în țară”, în cadrul căreia pasagerii pot achiziționa bilete pentru toate rutele interne cu prețuri începând de la 9,99 de euro. Campania este valabilă pentru zborurile cu date de călătorie cuprinse între 7 august 2020 și 27 martie 2021.
 
Pasagerii Blue Air pot alege din cele peste 20 de zboruri interne pe săptămâna către/ dinspre București, Cluj, Iași, Oradea și Timișoara.
 
Astfel, atât în cadrul Orarului de Vara 2020, cât și cel de iarnă 2021, Blue Air va opera următoarele rute interne în România:
 
·       București – Timișoara: 10 zboruri /săptămână (ruta nouă)
·       București – Oradea: 4 zboruri /săptămână (ruta nouă)
·       București – Cluj-Napoca: 5 zboruri /săptămână (2 zboruri noi)
·       București – Iași: 4 zboruri /săptămână
 
„La Blue Air, suntem bucuroși că, în condiții dificile pentru întreaga economie, putem susține și noi obiectivul de reconectare a României, punând la dispoziția antreprenorilor și a agențiilor de turism  rutele necesare pentru a-și putea gestiona eficient activitatea în aceste condiții. Orice perioadă de criză aduce și oportunități, iar noi, la Blue Air, suntem hotărâți să le fructificăm pentru a crea un produs și mai atractiv pentru pasagerii noștri. La fel ca Amsterdam, care este o destinație pe care ne-o dorim de mult, sunt sigură că Oradea și Timișoara vor fi destinații apreciate în mod deosebit de către pasagerii noștri din segmentul corporate-antreprenorial, pe care suntem hotărâți să îl adresăm cu prioritate prin strategia noastră de repoziționare comercială post-COVID”, a declaratOana Petrescu, CEO al Blue Air.

Despre Blue Air

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business bazat pe reducerea complexității, respectiv Low Cost – Low Complexity și cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Grup Șerban Holding a atras într-o zi 12,7 milioane de lei în urma unui plasament privat. Își va lista acțiunile pe AeRO la începutul anului viitor
Grup Șerban Holding a atras într-o zi 12,7 milioane de lei în urma unui plasament privat. Își va lista acțiunile pe ...
Grup Șerban Holding, companie antreprenorială românească activă în mai multe domenii din agricultură, a atras 12,7 ...
Cele mai ieftine destinații de schi din Europa: Bulgaria, pe primul loc. Unde se află România
Cele mai ieftine destinații de schi din Europa: Bulgaria, pe primul loc. Unde se află România
Bulgaria este cea mai ieftină destinație de schi din Europa, cu un cost de 39 de euro pe zi pentru cazare, arată un clasament ...
Proprietarii AFI, care au cel mai mare mall din România, cumpără un parc eolian în județul Brăila
Proprietarii AFI, care au cel mai mare mall din România, cumpără un parc eolian în județul Brăila
Grupul BIG Shopping Centers, care este cel mai mare acționar al AFI Europe, își face intrarea pe piața din România în ...