1EUR = 4.8750 RON | Bucureşti 29 º

Turism

Blue Air reia zborurile către Oradea și își extinde oferta de curse aeriene cuprinse în programul "Zboară în țară"

Odată cu reluarea zborurilor pe ruta București – Oradea, Blue Air extinde programul „Zboară în țară” în parteneriat cu Aeroportul Oradea și cu Visit Oradea (APTOR). Blue Air operează patru zboruri pe săptămâna pe ruta București – Oradea, în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică. Durata zborului este de 55 minute și prețurile biletelor pornesc de la 9,99 de euro,  informează compania prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.

11 aug, 2020 | ECONOMICA.net

Blue Air își propune să promoveze călătoriile în țară și să încurajeze atât descoperirea și redescoperirea atracțiilor turistice și tradițiilor locale, cât și valorificarea potențialului cultural și economic al fiecărei destinații în parte, mizând pe conexiuni rapide și accesibile. Prețurile zborurilor pe rutele interne Blue Air pornesc de la 9,99 de euro pe segment.

Zborurile directe București - Oradea permit un acces rapid al călătorilor din capitală către Municipiul Oradea și regiunea Crișanei, renumită pentru infrastructură turismului geo-termal și pentru calitatea serviciilor turistice și de agrement. De acum, bucureștenii ajung mai repede la oamenii și istoria Oradei, putându-se familiariza cu atracțiile cheie ale orașului: cetatea medievală necucerită, arhitectură Art Nouveau, gastronomia, ospitalitatea inconfundabilă și farmecul slow living caracteristic.

De asemenea, zborurile directe cu Blue Air le permit oradenilor călătorii rapide către capitală, facilitând atât turismul de business cât și conexiunile cu alte destinații interne sau internăționale prin hub-ul de la București.

Programul „Zboară în Tară" exprimă perfect strategia de repoziționare a Blue Air că operator semnificativ pe piața internă românească.  Compania este  în plin proces de consolidare a rețelei de rute interne și a legăturilor dintre Moldova, Transilvania și Banat cu sudul țării, și apoi între ele, punând la dispoziția clienților obișnuiți ai firmei, cât și antreprenorilor, mediului corporate și agențiilor de turism, conexiunile necesare pentru a-și realiza mai rapid și confortabil proiectele profesionale și personale. Reluarea zborurilor București-Oradea este parte din acest proces, această rută făcând posibile călătorii de afaceri rapide, reuniuni de familie, city breaks și sejururi memorabile.


„Prioritatea principală a Organizației de Management a Destinației Visit Oradea este de a atrage cât mai mulți turiști români într-o destinație europeană sigură. Reluarea zborurilor pe ruta Oradea-București și campania realizată împreună cu Blue Air și Aeroportul Oradea creează contextul propice în care locuitorii capitalei și din împrejurimi să poată vizită mai ușor Oradea, noile rute având o accesibilitate și flexibilitate foarte bune. Aceste premise fac că experiența de city-break pe care Oradea o oferă să fie considerabil îmbunătățită începând cu dată de 7 august, în timp ce campania "Zboară în țară" este un demers care va încuraja și susține turismul orădean și național”, a declrat Mihai Jurcă, Director Executiv Visit Oradea
   


Blue Air opereaza următoarele rute interne în România:
 
București – Timișoara: 10 zboruri /săptămână/ rută nouă
București – Oradea: 4 zboruri /săptămână / rută nouă
București – Cluj: 5 zboruri /săptămână/ frecvență suplimentată
București – Iași: 4 zboruri /săptămână
Bacău - Bucuresti Otopeni 4 zboruri / saptamană/ rută nouă
Bacău - Cluj Napoca 3 zboruri / săptămână/ rută nouă

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO