Boardul director al Societe Generale propune reînnoirea mandatului directorului general Frédéric Oudéa

Consiliul de administraţie al grupului bancar francez Societe Generale, prezent şi pe piaţa din România, a anunţat luni că va propune reînnoirea mandatului directorului general Frédéric Oudéa pentru o perioadă de patru ani, transmite Reuters.
Economica.net - lun, 18 mart. 2019, 14:51
Boardul director al Societe Generale propune reînnoirea mandatului directorului general Frédéric Oudéa

Reînnoirea mandatului directorului general Frédéric Oudéa va fi supusă votului acţionarilor Societe Generale, reuniţi cu prilejul Adunării generale ordinare din 21 mai 2019.

„La finalul procedurii de vot la Adunarea generală din 21 mai, consiliul de administraţie va reînnoi mandatul directorului general Frédéric Oudéa pentru patru ani, astfel încât acesta să poată implementa în totalitate planul strategic anunţat în 2017”, precizează banca într-un comunicat de presă.

De asemenea, „mandatele lui Séverin Cabannes (director general delegat din 2008), Philippe Aymerich, Philippe Heim şi Diony Lebot (directori generali adjuncţi din luna mai 2018) vor fi şi ele prelungite pentru o perioadă de patru ani”, a adăugat Societe Generale.

Societe Generale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare, are 154.000 de angajaţi şi 32 de milioane de clienţi în întreaga lume. În România, BRD – Groupe Societe Generale este cea de-a doua bancă după totalul activelor.

Te-ar mai putea interesa și
Guvernul a adoptat OUG de modificare a legislației plafonării prețurilor la energie și gaze și a eliminat “taxa pe soare”
Guvernul a adoptat OUG de modificare a legislației plafonării prețurilor la energie și gaze și a eliminat “taxa pe ...
Guvernul a adoptat Ordonanța pentru modificarea și completarea OUG 27/2022 prin care elimină taxa pe soare pentru prosumatori și actualizează schema de sprijin pentru toți consumatorii de......
Swiss International Air Lines a început operarea zborurilor de la Cluj-Napoca spre Zurich
Swiss International Air Lines a început operarea zborurilor de la Cluj-Napoca spre Zurich
Swiss International Air Lines leagă Clujul de Zurich începând de azi, 28 martie.
Autostrada Craiova-Filiaşi şi drumul expres Filiaşi-Târgu Jiu – Guvernul a aprobat indicatorii pentru cele două proiecte
Autostrada Craiova-Filiaşi şi drumul expres Filiaşi-Târgu Jiu – Guvernul a aprobat indicatorii pentru cele două ...
Guvernul a aprobat joi indicatorii tehnico-economici pentru ruta de mare viteză dintre Craiova şi Târgu Jiu (110,1 km), ...
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Hidroeletrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, a publicat raportul privind remunerațiile acordate ...