1EUR = 4.8725 RON | Bucureşti 12 º

News

Bode: Toate claim-urile de peste un milion de euro le trimit la DNA

România înregistrează claim-uri de aproape un miliard de euro, iar toate cele de peste un milion de euro le trimit la DNA, pentru a ne lămuri de ce statul român plăteşte sute de milioane de euro pentru obiective finalizate şi nerecepţionate, a declarat, miercuri, ministrul propus al Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Lucian Bode.

30 oct, 2019 | Agerpres

"Înregistrăm în România claim-uri (despăgubiri n.r.) suplimentare de aproape un miliard de euro. 200 de milioane de euro plătim claim-uri doar pe CFR Infrastructură. Sunt obiective finalizate şi vă pot da exemple finalizate de un an, de doi ani şi nerecepţionate din vina statului român, nu a antreprenorului. Stadiul fizic 99%, pe toate aceste obiective plătim claim-uri. Tuturor le convine pentru că sunt oameni, sunt funcţionari de decizie care nu-şi asumă decizii. Revin, spun public aici, toate claim-urile de peste un milion de euro le trimit la DNA. Ca să ne lămurim odată pentru totdeauna de ce statul român plăteşte sute de milioane de euro pentru obiective finalizate şi nerecepţionate", a spus Bode, în cadrul audierii în comisiile reunite de specialitate din Camera Deputaţilor şi Senat.

Parlamentarii din comisiile reunite de specialitate au avizat favorabil, miercuri, nominalizarea lui Lucian Bode pentru funcţia de ministru al Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO