1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 2 º

News

Bodog: Contractele pentru vaccinurile hexavalent şi tetravalent vor fi semnate după promulgarea Legii bugetului

Contractele pentru vaccinurile hexavalent şi tetravalent vor fi semnate după promulgarea Legii bugetului, iar de la sfârşitul lunii martie vor fi aduse stocuri suficiente de vaccin hepatitic B, a declarat, vineri, ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, citat de News.ro

10 feb, 2017 | News.ro

"O problemă gravă nu este doar problema vaccinurilor. Absenţa medicamentelor trenează de anul trecut. Avem la semnat contractul pentru vaccinul hexavalent şi aştept doar promulgarea Legii bugetului pentru a-l semna. Avem la semnat contractul pentru vaccinul tetravalent şi la fel aştept promulgarea bugetului", a explicat ministrul Sănătăţii, după dezbaterea publică privind noile preţuri la medicamente.

Legat de vaccinul hepatitic B, Bodog a spus că au fost identificaţi doi producători şi, de la sfârşitul lunii martie, vor fi stocuri suficiente.

"Legat de vaccinul pentru hepatita B, am identificat doi producători care, la sfârşitul lunii martie, vor pune pe piaţă stocuri suficiente de vaccin pentru toata ţara", a mai spus ministrul sănătăţii, citat de News.ro

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a moderat şedinţa publică de dezbatere a proiectului de Hotărâre a Guvernului pentru aprobarea Metodologiei privind modul de calcul şi procedura de avizare şi aprobare a preţurilor maximale ale medicamentelor de uz uman cu autorizaţie de punere pe piaţă în România.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO