1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 2 º

News

Bodog: Ministerul Sănătăţii va face demersurile necesare pentru construcţia celor trei spitale regionale

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, i-a dat asigurări, miercuri, comisarului european Corina Creţu că ministerul va face toate demersurile necesare astfel încât construcţia celor trei spitale regionale să înceapă cât mai repede în cursul anului 2018.

13 iul, 2017 | Agerpres

'Vreau să o asigur că Ministerul Sănătăţii va face toate demersurile necesare astfel încât construcţia celor trei spitale regionale să înceapă cât mai repede în cursul anului 2018, pentru a ne asigura că nu se pierd banii alocaţi', a scris Florian Bodog pe Facebook.

Comisarul european pentru Politică regională Corina Creţu a avut o discuţie cu premierul Mihai Tudose şi i-a transmis că România va primi sprijinul Băncii Europene de Investiţii pentru a construi trei spitale regionale începând de anul viitor.

Marţi, la Bruxelles, vorbind despre fondurile europene, Mihai Tudose a afirmat că în această săptămână s-a reuşit deblocarea a 600 de milioane de euro. Şeful Executivului a precizat că s-a întâlnit la Bruxelles cu Corina Creţu, precizând că aceasta este 'un sprijin extraordinar' pentru România. El a făcut referire şi la deblocarea fondurilor pentru proiectul care vizează construirea a trei spitale regionale.

'Aşteptăm proiectul de la Banca Europeană de Investiţii până în septembrie. (...) Angajamentul nostru este ca din septembrie până la terminarea anului să terminăm şi noi procedurile de achiziţie publică, pentru ca, de la anul, să înceapă lucrările efectiv', a mai afirmat Tudose.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO