1EUR = 4.7432 RON | Bucureşti 25 º

Companii

Unde poţi folosi bonurile de masă electronice Sodexo

Sodexo, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa tichetelor de masă, şi-a extins reţeaua de comercianţi la care pot fi utilizate cardurile de masă Gusto Pass şi a încheiat primele parteneriate cu unităţi alimentare de tip HORECA, au anunţat, miercuri, reprezentanţi ai companiei.

22 iul, 2015 | ECONOMICA.net

O parte dintre restaurantele, braseriile, pizzeriile şi locurile de luat masa la care consumatorii pot utiliza noile tichete în format electronic emise de Sodexo sunt Pizza Hut, Pizza Hut Delivery (comenzi online şi delivery) KFC, Paul, City Grill, Caru' cu Bere, Hanul Berarilor, Pescăruş, Salad Box şi Oro Toro by Osho. Sodexo a anunţat la începutul lunii iunie că tichetele de masă electronice Gusto Pass vor fi acceptate la Carrefour, Mega Image şi Profi.

Citeşte şi Până la 30% din totalul tichetelor de masă vor fi emise pe card în următorii trei ani

'Am extins parteneriatele cu primele reţele de restaurante în care pot fi folosite cardurile de masă Gusto Pass, oferind astfel nu doar cea mai mare reţea de comercianţi şi locuri de luat prânzul, dar şi cea mai variată. Având la bază conceptul Tehnology for Humans, cardurile de masă Gusto Pass combină avantajele fiscale specifice tichetelor valorice cu un sistem modern, uşor de implementat pentru clienţii noştri corporate şi simplu de utilizat de către angajaţii acestora', arată Jean Istasse, CEO Sodexo România, într-un comunicat remis AGERPRES.

Citeşte şi Bonurile de masă electronice Sodexo vor putea fi folosite la Carrefour, Mega Image şi Profi. Valoarea a crescut la 9,41 lei

Reţeaua noilor carduri de masă Gusto Pass a ajuns în prezent la peste 3.000 de unităţi de alimentaţie publică şi locuri de luat masa, acoperind peste 85% din teritoriul ţării.

În prezent, reţeaua de comercianţi care acceptă tichetele de masă pe hârtie Gusto Pass include peste 66.500 de unităţi de retail.

Noile carduri Gusto Pass, tichetele de masă electronice, sunt carduri dedicate exclusiv alocaţiei individuale de hrană a angajaţilor şi pot fi utilizate numai în acele unităţi de alimentaţie publică echipate să accepte carduri şi care au contracte încheiate cu unităţile emitente. Cardurile Sodexo Gusto Pass sunt emise sub licenţa MasterCard, încorporează tehnologia chip&pin şi sunt contactless.

Sodexo estimează că aproximativ 8% dintre tichetele emise în primul an de la introducere vor fi în format card, ajungând ca, în primii trei ani, volumul de tichete pe card să reprezinte 30% din total. La nivel mondial, grupul Sodexo emite 65% - 70% din volumele sale pe carduri.

Compania Sodexo, al 18-lea angajator mondial, a fost înfiinţată de către Pierre Bellon în 1966, în Marsilia, Franţa şi este astăzi lider mondial în Soluţii pentru Calitatea Vieţii de Zi cu Zi.

Grupul operează în 80 de ţări cu 420.000 de angajaţi care împărtăşesc aceeaşi pasiune de a oferi servicii.

Valoarea tichetelor de masă a crescut de la 9,35 lei, la 9,41 de lei, de la sfârşitul lunii mai 2015.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Iulian Enache

Vara neputinţei

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO