1EUR = 4.7787 RON | Bucureşti 9 º

Imobiliare

Boutique hotelul Scala a fost scos la vânzare, iar licitaţia începe de la 2,15 milioane de euro

Boutique hotelul Scala, din centrul Bucureștiului, a fost scos la vânzare de proprietari, prin intermediul Artmark Historical Estate, licitația va începe de la 2,15 milioane de euro, iar organizatorii estimează că se vor obține între 2,3 și 2,5 milioane de euro. Clădirea a fost construită de doctorul Moscu, primul medic român specializat la Paris, dar şi doctorul Patriarhului României din acea perioadă şi al Casei Regale, la sfârșitul Primului Război Mondial, în 1920, după planurile arhitectului Gheorghe Simotta.

15 dec, 2019 | ECONOMICA.net

Arhitectul a proiectata peste 120 de proiecte, care datează din perioada interbelică și se găsesc în cea mai mare parte în București: Reședința Patriarhală, Schitul Darvari, Spitalul Gomoiu și numeroase vile, locuințe colective și monumente funerare în cimitirul Bellu.

Imobilul doctorului Moscu din inima Capitalei a devenit Scala Boutique Hotel, deschis în 2010, în urma unui amplu proiect de reabilitare, modernizare și restaurare care a durat aproximativ trei ani.

În prezent, hotelul cu 20 de camere și cu o suprafață utilă de 764 mp, dispune de zece camere cu suprafețe generoase (25-40 mp) și un apartament de 90 mp, o parte dintre ele fiind dotate cu balcon sau logie.

Pentru finisarea interioarelor prețioase s-au folosit lemnul masiv, parchetul tip „Versailles” și marmura. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO