1EUR = 4.8393 RON | Bucureşti 29 º

Companii

Brandul spaniol de fashion Mango deschide un magazin în Cocor

Retailerul spaniol de fashion Mango va deschide anul viitor, în Cocor, un nou magazin ce va incorpora cel mai recent concept al brandului la nivel global.

09 dec, 2014 | ECONOMICA.net

Retailerul spaniol de fashion Mango va inaugura anul viitor, în cadrul centrului comercial Cocor din centrul Bucureştiului, un magazin de 800 de mp conform celui mai  recent concept al brandului la nivel global. Magazinul va ocupa cate 400 mp în parterul şi etajul 1 al centrului comercial Cocor şi va oferi produse de moda pentru toate categoriile, inclusiv pentru bărbaţi şi copii.

"Deschiderea Mango face parte dintr-un plan extensiv al administraţiei Cocor menit să repună centrul comercial pe harta celor mai relevante destinaţii de shopping din Bucureşti. Locaţia, dar şi istoria clădirii, împreună cu o poziţionare de nişă sunt principalele atuuri care vor fi exploatate de Cocor în acest demers", se arată într-un comunicat remis de DTZ Echinox, compania de consultanţă pe piaţa imobiliară care a intermediat închirierea.

"Prin prezenta noului concept Mango ne propunem să readucem Cocor pe lista destinaţiilor din capitală pentru consumatorul de fashion. În contextul pieţei actuale, având în vedere discuţiile pe care le avem şi cu alti retaileri importanţi din piaţă, considerăm că centrul comercial COCOR are toate premisele să cunoască o dezvoltare solidă şi să îşi atinga potentialul maxim in urmatorii ani.", a declarat Florea Popescu, Preşedinte C.A. COCOR S.A.

Brandul Mango este prezent în alte 10 centre comerciale din Bucureşti şi  marile oreaşe ale ţării. Totodată, clienţii români pot achiziţiona produse mango online, în magazinul oficial Mango.

Brandul Mango a fost adus în România atât direct, de compania mama, în Fashion House Outlet Center, cât şi prin intermediul a doi francizati - Solmar Group, controlat de Dobsol (Spania), Sia Bloks Investicijas (Letonia) şi Peeraj Brands International, deţinut de familia Arora (India).

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO