BRD a depăşit 140.000 de carduri cu tehnologie contactless emise pe piaţa românească

BRD-Groupe Societe Generale anunţă că depăşit 140.000 de carduri cu tehnologie contactless emise pe piaţa românească, banca precizând că a început emiterea instrumentelor de plată contactless în anul 2010, bazându-se pe tehnologia 'MasterCard PayPass'.
Economica.net - joi, 27 mart. 2014, 12:26
BRD a depăşit 140.000 de carduri cu tehnologie contactless emise pe piaţa românească

‘Reţeaua de acceptare s-a dezvoltat şi ea semnificativ, numărând în acest moment peste 3.000 de terminale compatibile cu tehnologia contactless. În ultimele 6 luni, valoarea tranzacţiilor cu carduri contactless emise de BRD a crescut cu 60%’, se spune în comunicatul băncii.

Potrivit BRD, după lansarea cardurilor bazate pe noua tehnologie, banca a adăugat noua funcţionalitate şi cardurilor bancare clasice, continuând implementarea tehnologiei contactless în transportul public sau la nivelul automatelor bancare.

Până pe 20 aprilie, BRD desfăşoară împreună cu MasterCard o campanie dedicată deţinătorilor de carduri contactless. Pentru a intra în promoţie, posesorii cardurilor BRD MasterCard PayPass şi Maestro PayPass trebuie să realizeze tranzacţii la terminalele POS, în România sau în străinătate, înscrierea în campanie realizându-se automat. Clienţii au de două ori mai multe şanse de câştig dacă plătesc contactless. Premiile se acordă prin tragere la sorţi şi constau în 3 pachete turistice pentru 2 persoane (transport şi cazare la hotel de 4 stele)  în perioada 16 – 18 mai 2014 pentru concertul lui Justin Timberlake de la Olimpiisky Arena din Moscova, pe 17 mai 2014, sau unul din cele 150 de Gift Carduri încărcate, fiecare, cu câte 500 lei.

Tehnologia contactless permite efectuarea de plăţi de mică valoare prin simpla apropiere a instrumentului contactless de un cititor. Ea este specifică plăţilor rapide de mică valoare, introducerea PIN-ului nefiind necesară pentru plăţile sub 100 lei.

BRD face parte din Grupul Societe Generale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 154.000 de angajaţi în 76 de ţări şi 32 de milioane de clienţi în întreaga lume.

Te-ar mai putea interesa și
Moody’s îi face un cadou frumos lui Viktor Orban în perspectiva alegerilor de la anul. A îmbunătățit ratingul Ungariei
Moody’s îi face un cadou frumos lui Viktor Orban în perspectiva alegerilor de la anul. A îmbunătățit ratingul ...
Agenţia de evaluare financiară Moody's a îmbunătăţit vineri ratingul de ţară al Ungariei, de la "Baa3" până la "Baa2", ca urmare a revenirii solide a economiei ungare din pandemie, o veste......
Piața retailului alimentar se apropie de un nou punct istoric: Kaufland ajunge 150 de hypermarketuri pe plan local
Piața retailului alimentar se apropie de un nou punct istoric: Kaufland ajunge 150 de hypermarketuri pe plan local
Kaufland, operatorul celui mai mare lanț de hypermarketuri la nivel național și numărul doi pe piața comerțului alimentar ...
Florin Cîțu a câștigat alegerile pentru președinția PNL
Florin Cîțu a câștigat alegerile pentru președinția PNL
Florin Cîţu a obţinut 2.878 de voturi "pentru" din partea delegaţilor la Congresul PNL, iar Ludovic Orban 1.898.
Acces interzis la agențiile Loto fără certificatul verde sau test negativ
Acces interzis la agențiile Loto fără certificatul verde sau test negativ
Jucătorii împătimiți sau cei care joaca ocazional la Loto nu mai pot intra în agenții fără certificatul verde sau ...