1EUR = 4.8316 RON | Bucureşti 33 º

Extern

British Airways şi-a anulat temporar zborurile de pe aeroporturile londoneze din cauze unei 'defecţiuni la sistemul informatic

Compania aeriană britanică British Airways şi-a anulat sâmbătă, până la ora locală 18.00 (17.00 GMT), toate zborurile cu plecare de pe aeroporturile londoneze Heathrow şi Gatwick din cauza unei 'pene informatice', transmite AFP.

27 mai, 2017 | Agerpres

Compania şi-a cerut scuze pe contul său de Twitter 'pentru actuala pană la sistemul informatic', care a provocat numeroase întârzieri la zborurile sale, şi a precizat că nu a găsit 'nicio probă că ar fi vorba de un atac cibernetic'.

Marea Britanie s-a numărat printre cele mai afectate ţări de atacul informatic mondial care a avut loc în urmă cu două săptămâni.

British Airways le-a cerut clienţilor 'să nu se deplaseze' în cele două aeroporturi, terminalele fiind deja 'extrem de aglomerate'.

Această defecţiune s-a produs chiar în debutul unui weekend prelungit, luni fiind sărbătoare în Marea Britanie. Numeroşi pasageri şi-au exprimat nemulţumirea pe reţelele de socializare.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO