1EUR = 4.8375 RON | Bucureşti 34 º

News

British American Tobacco: Două zile rămase până la deschiderea competiţiei ideilor de afaceri "Battle of Minds"

British American Tobacco organizează o nouă ediție a competiției globale "Battle of Minds", un concurs care provoacă studenți și tineri absolvenți din întreaga lume să dezvolte o idee inovatoare și un plan de afaceri cu potențial comercial. Premiul final este pe măsura provocării: un internship plătit de 3 luni de zile în oricare dintre cele 40 de piețe BAT participante la program și o excursie la Londra cu toate cheltuielile acoperite. Din 17 septembrie, platforma dedicată competiției este deschisă pentru transmiterea proiectelor, arată un comunicat al companiei.

16 sep, 2019 | ECONOMICA.net

Battle of Minds adresează studenților și tinerilor absolvenți din peste 40 de piețe din cadrul Grupului BAT invitația de a gândi și dezvolta o idee inovatoare de produs sau soluție de business care, completată cu un plan de afaceri cu potențial comercial, să fie înscrise în platforma dedicată concursului. Platforma este deja activă - https://competition.bat-battleofminds.com/ - iar data-limită pentru transmiterea proiectelor este 25 octombrie 2019.

ETAPELE COMPETIȚIEI:

• Etapa locală: dintre cele mai bune 10 proiecte înregistrate pe platforma concursului în România, trei participanți vor fi selectați de profesioniști din cadrul BAT pentru participare la un program de internship plătit în cadrul echipei locale, completat cu câteva gadget-uri foarte simpatice acordate ca premiu pentru această reușită; ulterior, ei vor forma echipa trimisă în luptă în competiția regională.
• Etapa regională: echipa din România va primi îndrumare de la specialiștii BAT pentru participarea la competiția regională, alături de alte 17 echipe din Europa și Africa de Nord; echipa câștigătoare a acestei etape va pleca mai departe în etapa globală, desfășurată la sediul central al BAT din Londra; asta înseamnă o excursie în metropola britanică, cu toate cheltuielile asigurate și 250 de £ pentru perioada petrecută acolo.
• Etapa globală: va include 4 echipe rezultate în urma competițiilor regionale, câte o echipă din fiecare regiune BAT, și va avea loc în perioada 30 martie – 3 aprilie 2020; câștigătorii competiției pot alege un internship plătit în oricare dintre cele 40 de piețe BAT incluse în concurs: un job între profesioniști, care îi va aduce pe câștigători chiar în mijlocul proiectelor interesante dezvoltate de BAT.

"Battle of Minds este o competiție anuală organizată pentru ca oameni valoroși, interesați de provocări profesionale și de performanță să se dezvolte într-un mediu profesional divers și dinamic. Ne dorim să sprijinim viitoare generații de lideri și pentru asta investim în dezvoltare profesională și în practici antreprenoriale. Credem că acest program este o oportunitate excelentă pentru ca tinerii să-și demonstreze interesul pentru inovație în afaceri și dorința de a fi cei mai buni. Și pentru noi, în aceeași măsură, o ocazie excelentă de a vorbi despre cultura noastră organizațională și despre oportunitățile de carieră", a menționat Claudia Clark, Director Resurse Umane al Ariei Europa centrală și de sud din cadrul British American Tobacco

BAT are 2.500 de angajați în cele trei entități economice care operează în România și alte 25.000 de locuri de muncă create în cadrul lanțului de distribuție. În 2019, British American Tobacco a fost certificat ca Angajator de Top în România, acesta fiind al patrulea an consecutiv în care politicile de resurse umane ale companiei sunt recunoscute de către Top Employers Institute. British American Tobacco este una dintre cele 7 companii din România certificate cu distincția Angajator de Top atât în România cât și la nivel global, din cele peste 1 milion de companii care activează în prezent în țară.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO