1EUR = 4.8288 RON | Bucureşti 17 º

Imobiliare

Brokerul imobiliar Activ Property Services intră în rețeaua TCN Worldwide

Cu sediul central în București și două birouri regionale în Timișoara și Cluj-Napoca, Activ Property Services este cel mai nou membru selectat să se alăture Organizației Internaționale a Brokerilor de Proprietăți Comerciale, TCN Worldwide.

23 mar, 2020 | ECONOMICA.net

Brokerul imobiliar Activ Property Services se alătură rețelei de brokeri imobiliari TCN Worldwide. Operând la nivel național din 1993, Activ Property Services oferă servicii imobiliare integrate pentru sectorul comercial, inclusiv consultanță de specialitate și servicii de intermediere imobiliară pentru proprietari internaționali și naționali, chiriași, dezvoltatori sau investitori.

„Suntem fericiți să anunțăm expansiunea globală a rețelei TCN Worldwide în România cu afilierea firmei Activ Property Services. Răzvan Gheorghe și echipa lui de peste 30 profesioniști a deservit piață de proprietăți comerciale din România la nivel național de peste 25 ani. Suntem mândri să primim în rândurile noastre una din primele firme imobiliare din România din sectorul comercial”, a declarat Ross Ford, Președinte & CEO al TCN Worldwide Real Estate Services.

„Suntem mândri să devenim membru al rețelei TCN Worldwide, una din cele mai mari organizații internaționale din industria proprietăților comerciale” a declarat Gheorghe Răzvan, Directorul General al Activ Property Services. “Firma noastră este încântată să se alăture multitudinii de companii imobiliare cu experiență ce formează rețeaua internațională TCN Worldwide; parteneriatul va facilita capabilitatea noastră de a deservi clienții din România sau la nivel internațional, că urmare a expansiunii serviciilor, expertizei și acoperirii noastre globale.”

Rețeaua TCN Worldwide este unul din liderii serviciilor imobiliare pentru proprietăți comerciale. Cu peste 1.500 profesioniști în domeniul proprietăților comerciale și deservind mai mult de 200 piețe primare și secundare în lume, TCN Worldwide oferă soluții integrate pentru proprietăți comerciale în America de Nord, Asia, Orientul Mijlociu, România și Australia.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO