București Mall și Plaza România lansează un card de fidelitate UPDATED

Anchor Grup a introdus în cele două mall-uri pe care le operează în Bucureşti, Bucureşti Mall şi Plaza România, un card de fidelitate. Investiţiile aferente acestui serviciu se cifrează la 250.000 de euro. 
Economica.net - mie, 01 oct. 2014, 13:43
București Mall și Plaza România lansează un card de fidelitate UPDATED

UPDATE 27 octombrie: Tombolă pentru posesorii de carduri de fidelitate

Posesorii de Fidelicard care cheltuiesc un total de 100 RON – rezultatul a mai multor achiziții pe parcursul a mai multor zile – într-unul din cele două mall-uri, se pot înscrie la una din cele două Mari Loterii organizate în București Mall și Plaza România.
Valoarea premiilor puse în joc la București Mall și Plaza România depășește 200.000 RON, iar taxele aferente vor fi achitate de organizatorii loteriilor. Marile premii constau în două mașini BMW seria 1, fiecare valorând peste 75.000 RON. Mai mult, posesorii de Fidelicard pot câștiga la loterie patru iPad mini, două iPhone 5S și două console PlayStation 4. Extragerea câștigătorilor va avea loc pe 7 februarie 2015 în ambele mall-uri.

Anchor Group, operatorul centrelor comerciale București Mall și Plaza România au lansat Fidelicard, un card valabil în ambele mall-uri create pentru a fideliza clienţii. Investiţia companiei se cifrează la 250.000 de euro. „Începând din 29 septembrie, cele două mall-uri le oferă clienților un card denumit Fidelicard. Acesta este valabil în ambele centre comerciale, astfel multiplicându-se beneficiile clienților. „Acest card, în care s-au investit pentru primul an 250.000 de euro, a fost special conceput pentru a-i acorda atenția cuvenită și un tratament special fiecărui client al celor două mall-uri”, se arată într-un comunicat al companiei.

Pentru a obține cardul Fidelio, clienții trebuie să se înscrie la infodesk-urile din București Mall sau din Plaza România. Există trei tipuri de Fidelicard: Standard, Youth și Family, fiecare aducând beneficii diferite.

La fiecare achiziție din București Mall sau din Plaza România, Fidelio ține socoteala punctelor care se acumulează pe cardul clientului pentru a-l răsplăti. Mai mult, Fidelio va oferi 15 cadouri gratuite zilnic.

Pentru fiecare 700 RON cheltuiți, clienții vor obține gratuit un bilet la film la Movieplex Plaza România. Dacă vor cheltui 100 RON de ziua lor, vor fi răsplătiți cu un bilet la film gratuit. Clienților li se vor dubla punctele dacă, în funcție de tipul de Fidelicard pe care îl au, cumpără produse din magazinele dedicate tinerilor sau familiilor.

Fidelicardul are capacitatea de a-i transforma clientului aceste puncte în vouchere surpriză sau în cadouri exclusive, pe care le va alege din catalogul special de cadouri. Mai mult, dacă se numără printre primii patru în topul săptămânal al cumpărăturilor din mall, Fidelio îi va da două grame de aur la București Mall și la Plaza România. Clienții ambelor mall-uri vor beneficia periodic de reduceri de până la 20% la magazinele partenere.

În plus, toti cei care dețin un Fidelicard și au cheltuit 100 RON în unul din cele două mall-uri vor putea participa la Marea Loterie, la finalul căreia, pe 7 februarie 2015, vor putea câștiga premii spectaculoase, printre care un BMW seria 1, atât la București Mall, cât și la Plaza România.

Grupul Anchor este prezent în România din 1997, fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piață, prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidențiale și clădiri de birouri. Anchor Grup a construit în România București Mall, primul centru comercial modern la nivel local.

Valoarea totală a investițiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro.

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...