București Mall și Plaza România lansează un card de fidelitate UPDATED

Anchor Grup a introdus în cele două mall-uri pe care le operează în Bucureşti, Bucureşti Mall şi Plaza România, un card de fidelitate. Investiţiile aferente acestui serviciu se cifrează la 250.000 de euro. 
Economica.net - mie, 01 oct. 2014, 13:43
București Mall și Plaza România lansează un card de fidelitate UPDATED

UPDATE 27 octombrie: Tombolă pentru posesorii de carduri de fidelitate

Posesorii de Fidelicard care cheltuiesc un total de 100 RON – rezultatul a mai multor achiziții pe parcursul a mai multor zile – într-unul din cele două mall-uri, se pot înscrie la una din cele două Mari Loterii organizate în București Mall și Plaza România.
Valoarea premiilor puse în joc la București Mall și Plaza România depășește 200.000 RON, iar taxele aferente vor fi achitate de organizatorii loteriilor. Marile premii constau în două mașini BMW seria 1, fiecare valorând peste 75.000 RON. Mai mult, posesorii de Fidelicard pot câștiga la loterie patru iPad mini, două iPhone 5S și două console PlayStation 4. Extragerea câștigătorilor va avea loc pe 7 februarie 2015 în ambele mall-uri.

Anchor Group, operatorul centrelor comerciale București Mall și Plaza România au lansat Fidelicard, un card valabil în ambele mall-uri create pentru a fideliza clienţii. Investiţia companiei se cifrează la 250.000 de euro. „Începând din 29 septembrie, cele două mall-uri le oferă clienților un card denumit Fidelicard. Acesta este valabil în ambele centre comerciale, astfel multiplicându-se beneficiile clienților. „Acest card, în care s-au investit pentru primul an 250.000 de euro, a fost special conceput pentru a-i acorda atenția cuvenită și un tratament special fiecărui client al celor două mall-uri”, se arată într-un comunicat al companiei.

Pentru a obține cardul Fidelio, clienții trebuie să se înscrie la infodesk-urile din București Mall sau din Plaza România. Există trei tipuri de Fidelicard: Standard, Youth și Family, fiecare aducând beneficii diferite.

La fiecare achiziție din București Mall sau din Plaza România, Fidelio ține socoteala punctelor care se acumulează pe cardul clientului pentru a-l răsplăti. Mai mult, Fidelio va oferi 15 cadouri gratuite zilnic.

Pentru fiecare 700 RON cheltuiți, clienții vor obține gratuit un bilet la film la Movieplex Plaza România. Dacă vor cheltui 100 RON de ziua lor, vor fi răsplătiți cu un bilet la film gratuit. Clienților li se vor dubla punctele dacă, în funcție de tipul de Fidelicard pe care îl au, cumpără produse din magazinele dedicate tinerilor sau familiilor.

Fidelicardul are capacitatea de a-i transforma clientului aceste puncte în vouchere surpriză sau în cadouri exclusive, pe care le va alege din catalogul special de cadouri. Mai mult, dacă se numără printre primii patru în topul săptămânal al cumpărăturilor din mall, Fidelio îi va da două grame de aur la București Mall și la Plaza România. Clienții ambelor mall-uri vor beneficia periodic de reduceri de până la 20% la magazinele partenere.

În plus, toti cei care dețin un Fidelicard și au cheltuit 100 RON în unul din cele două mall-uri vor putea participa la Marea Loterie, la finalul căreia, pe 7 februarie 2015, vor putea câștiga premii spectaculoase, printre care un BMW seria 1, atât la București Mall, cât și la Plaza România.

Grupul Anchor este prezent în România din 1997, fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piață, prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidențiale și clădiri de birouri. Anchor Grup a construit în România București Mall, primul centru comercial modern la nivel local.

Valoarea totală a investițiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro.

Te-ar mai putea interesa și
Apele Române: Nu recomandăm acum udatul grădinii sau umplerea piscinei. Care e situația la Hidroelectrica și în lacurile ANAR și la centrala nucleară de la Cernavodă
Apele Române: Nu recomandăm acum udatul grădinii sau umplerea piscinei. Care e situația la Hidroelectrica și în lacurile ...
Administrația Națională ”Apele Române” (ANAR) arată că monitorizează continuu volumele din principalele lacuri de acumulare și asigură gestionarea eficientă a rezervelor de apă. Face......
AOJND: Propunerea de taxare a jocurilor de noroc discriminează jucătorii de pe platformele online 
AOJND: Propunerea de taxare a jocurilor de noroc discriminează jucătorii de pe platformele online 
Propunerea Guvernului de mărire a taxelor percepute jucătorilor, așa cum a fost aceasta propusă în proiectul de OUG ...
ANAR avertizează că rezervele de apă trebuie folosite rațional în această perioadă. Instituția nu recomandă udatul grădinilor și umplerea piscinelor
ANAR avertizează că rezervele de apă trebuie folosite rațional în această perioadă. Instituția nu recomandă udatul ...
Administraţia Naţională "Apele Române" (ANAR) avertizează că, în această perioadă, este nevoie ca rezervele de apă ...
Patronatele din HoReCa reacționează față de noua propunere de revizuire a Codului fiscal. Inițiativa ar afecta sever industria ospitalității
Patronatele din HoReCa reacționează față de noua propunere de revizuire a Codului fiscal. Inițiativa ar afecta sever ...
Modificările aduse Codului fiscal, aşa cum au fost publicate luni în proiectul de ordonanţă propus de Ministerul de ...