Bucureşti: apartamente în stil britanic, vândute cu succes într-un cartier rezidenţial din Ghencea

New Residence București, ansamblul rezidențial din zona Drumul Taberei - Ghencea, realizat de dezvoltatorul imobiliar British Romanian Investment Partnership și finalizat în octombrie 2017, are deja un grad ridicat de ocupare, de 80%.
Economica.net - lun, 27 nov. 2017, 12:05
Bucureşti: apartamente în stil britanic, vândute cu succes într-un cartier rezidenţial din Ghencea

Dezvoltat pe o suprafață totală de 10.000 mp, cu o localizare bună în zona de Sud Vest a Capitalei, în zona Ghencea, ansamblul rezidențial New Residence totalizează 214 de apartamente împărțite în 7 tronsoane, în regim de înălțime mic (parter + 2 etaje + mansardă), asigurând rezistență ridicată la seisme, de până la 8.9 grade pe scara Richter.

Proiectul a fost demarat în luna iunie 2016 și a fost finalizat în luna octombrie 2017. Proiectul include și construirea unui număr de 14 spații comerciale, pe lângă restul de 7 tronsoane de apartamente.

Beneficii și facilități

Calitatea structurilor de rezistență, a finisajelor interioare și exterioare, arhitectura deosebită, dar și facilitățile oferite – spațiu de joacă interior și exterior pentru copii, zona comercială, transport public, zona liniștită și aerisită, zone comune generoase, spații de depozitare – transformă New Residence în cea mai bună alegere pentru cei care vor să locuiască în partea de Sud-Vest a Capitalei. De asemenea, facilitățile oferite de complex includ pază fizică în permanență, servicii de curățenie, iluminat exterior și zona împrejmuită, cu acces controlat.

“Scopul nostru, prin proiectul New Residence, a fost acela de a oferi locuințe de calitate superioară la prețuri rezonabile, pentru o viață mai bună, în zona de Sud-Vest a Capitalei. Ne bucurăm că deja un număr foarte mare de bucureșteni și nu numai, a apreciat intențiile noastre și au hotărât să devină parte din comunitatea New Residence. Suntem convinși că facilitățile oferite de New Residence și raportul excelent calitate/preț sunt considerentele principale pentru care oamenii au ales să înceapă o nouă viață în New Residence”, a declarat Cristian Mercioniu, Director General New Residence.

“Printre cei care au ales New Residence sunt familii tinere, părinți care locuiesc în zonă și investesc în apartamente pentru copiii lor, dar și investitori atrași de calitatea finisajelor și de structura ultramodernă a ansamblului rezidențial, inspirată de proiectele britanice, ceea ce face ca prețul chiriilor să fie foarte competitiv“, a adăugat Cristian Mercioniu, Director General New Residence.

Locuitorii New Residence se bucură de numeroase facilități în proximitate care le sporesc gradul de confort și calitate a vieții: hypermarketuri, centre comerciale, parcuri, școli sau grădinițe, precum și metrou care urmează a fi dat în folosință în 2018. Cele 14 spații comerciale din ansamblu vor avea destinația de hypermarket, sală de fitness, afterschool, clinică medicală și farmacie.

Nivelul de calitate al construcției și finisajelor este unul foarte ridicat, printre parteneri numărându-se Wienerberger Porotherm (cărămidă), Schneider (electrice), Rotto (feronerie), Hasit (materiale construcții – finisaje), Egger (parchet) sau Buderus/Bosch (centrale termice), Salamander (tâmplărie PVC).

Preț și achiziție

Locuințele din New Residence sunt disponibile la prețul de vânzare de 1000 euro/mpc, cu TVA 5% și balconul bonus.

Pentru a facilita achiziția, New Residence are parteneriate cu mai multe bănci, instituții financiare importante și firma de brokeraj AVBS Credit, în vederea obținerii celei mai avantajoase soluții de finanțare.

Dezvoltator și investiție

ARDC (UK) Ltd. este asociatul majoritar al companiei British Romanian Investment Partnership SRL.

ARDC (UK) Ltd este o companie înregistrată în Marea Britanie care acumulează prin intermediul asociaților ei o experiență vastă și relevantă în mai multe domenii de activitate (bancar, financiar, real estate și construcții). Prin proiectul New Residence, ARDC (UK) Ltd realizează a doua investiție imobiliară în București, după finalizarea cu succes a ansamblului New Residence Măgurele care include 188 de apartamente, 4 spații comerciale și 8 case de tip individual și duplex.
Valoarea investiției în proiectul New Residence București este estimată la aproximativ 10 milioane de euro. Proiectul este construit în conformitate cu legislația românească în vigoare, beneficiind de toate autorizațiile de construire necesare.

Planuri de viitor

Pentru următoarele 24 de luni, ARDC (UK) Ltd. are în plan dezvoltarea unui ansamblu rezidențial premium, cu 130 de apartamente, în zona Timpuri Noi, un ansamblu de 40 de case individuale, tip boutique, la Măgurele și unul de locuințe în zona actualului complex New Residence, ce va avea o capacitate de aproximativ 70 de apartamente de 2 și 3 camere, tot cu regim mic de înălțime.

Te-ar mai putea interesa și
Un nou izvor de apă minerală în România. Statul caută clienți pentru exploatarea resursei
Un nou izvor de apă minerală în România. Statul caută clienți pentru exploatarea resursei
O echipă de experți din cadrul Serviciului Teritorial Vest al Societății Naționale a Apelor Minerale (SNAM) a început un foraj cu adâncimea de 150 de metri pentru verificarea viabilității......
Partidul Comunist Vietnamez l-a numit pe ministrul Securității Publice, To Lam, în funcția de președinte al țării
Partidul Comunist Vietnamez l-a numit pe ministrul Securității Publice, To Lam, în funcția de președinte al țării
Partidul Comunist Vietnamez l-a numit pe To Lam, ministru al Securităţii Publice, în funcţia de preşedinte al ţării, ...
Pronosticul privind starea de sănătate a premierului Robert Fico este pozitiv – ministrul slovac al Sănătății
Pronosticul privind starea de sănătate a premierului Robert Fico este pozitiv – ministrul slovac al Sănătății
Pronosticul privind starea de sănătate a premierului slovac Robert Fico după tentativa de asasinat "este pozitiv", a anunţat ...
Polonia va investi peste 2 miliarde de euro pentru securizarea și întărirea frontierei sale estice
Polonia va investi peste 2 miliarde de euro pentru securizarea și întărirea frontierei sale estice
Polonia va investi peste 2 miliarde de euro în securizarea şi întărirea frontierei sale estice, care este de asemenea ...