1EUR = 4.7216 RON | Bucureşti 35 º

News

Bucureştiul şi localităţile din apropiere au rămas fără curent electric

Din cauza condiţiilor meteo deosebite – cod galben de vant puternic, ce sufla la rafale cu peste 70 km/h, au fost afectate reţelele electrice din raza de activitate a Enel Distribuţie Muntenia, se arată într-un comunicat Enel. 

13 noi, 2016 | ECONOMICA.net

Echipele Enel se află pe teren pentru a restabili în cât mai scurt timp alimentarea cu energie electrică.

În data de 13 noiembrie, la ora 18:00, situaţia se prezenta astfel:

- In judeţul Ilfov a ramas nealimenta 1 linie electrică aeriană de medie tensiune și 3 posturi de transformare, fiind afectată parțial localitatea Corbeanca.
- în județul Giurgiu au fost afectate 5 linii electrice aeriene de medie tensiune, fiind afectate parţial localitatile Adunaţii Copaceni, Comana, Radu Vodă şi Dimitrie Cantemir.
- În București exista deranjamente punctuale pentru solutionarea cărora se intervine.

Echipele tehnice Enel intervin pentru restabilirii alimentării cu energie electrică a consumatorilor afectaţi, însă vântul foarte puternic (70 km/h), face ca manevrele să fie executate cu dificultate.

Printre cauzele care au dus la producerea incidentelor, pe fondul condițiilor meteo deosebite, se numară galopaj al conductoarelor ca urmare a vântului extrem de puternic (conductoarele se apropie din cauza vântului și se produce arc electric, ceea ce conduce la întreruperea furnizarii de electricitate), copaci căzuţi pe liniile electrice, stâlpi rupti de vânt, izolatori sparţi şi conductori rupţi.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Iulian Enache

Vara neputinţei

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO