1EUR = 4.8430 RON | Bucureşti 29 º

News

Bugetul Bucureştiului, rectificat negativ. Ce proiecte de infrastructură au rămas fără bani

Bugetul Primăriei Capitalei a fost rectificat negativ cu 720 mil. lei, investiţiile din fonduri proprii, respectiv cheltuielile de capital, fiind tăiate cu aproape 470 mil. lei, la 800 mil. lei, reiese din datele publicate de PMB, scrie Gândul.

17 dec, 2014 | Gandul

În ceea ce priveşte lista principalelor obiective de investiţii finanţate de Primăria Capitalei, sumele totale au fost reduse de 6,6 mil. lei, unele proiecte primind de două sau chiar de aproape trei ori mai mulţi bani în urma rectificării, iar altele pierzându-şi finanţarea aproape în totalitate.

Lucrări de la care au fost tăiate fonduri

Pasajul rutier denivelat superior Basarab - la începutul anului se alocaseră 78 de milioane de lei, iar după rectificare au rămas 12 milioane.

Modernizarea Pieţei Eroii Revoluţiei şi a pasajului pietonal - fonduri de doar 50.000 de lei, după o alocare iniţială de 3 milioane de lei.

Penetraţie Prelungirea Ghencea - Domneşti - iniţial 5 milioane de lei, după rectificare doar 50.000 de lei.

Penetraţie Splaiul Independenţei - Ciurel - Autostrada Bucureşti-Piteşti - de aici s-au tăiat 10 milioane de lei, fondurile alocate la ora actuală fiind de 35 de milioane de lei.

Reabilitare sistem rutier şi liniei de tramvai Bd. Aerogării - în buget s-au alocat 16,6 milioane de lei, după rectificare au rămas 6,6 milioane de lei. Citeşte despre lucrările cărora le-au fost suplimentate fondurile pe Gândul

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO