1EUR = 4.7667 RON | Bucureşti 18 º

News

Bugetul Ministerului Agriculturii pe 2016, avizat favorabil în unaninimate de comisiile de specialitate ale Parlamentului

Bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) pentru anul 2016 a primit aviz favorabil în unanimitate din partea comisiilor de specialitate din Parlament, inclusiv cu cele trei amendamente depuse care vizează suplimentarea fondurilor pentru irigaţii şi cercetare.

11 dec, 2015 | Agerpres

Parlamentarii din Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice din Camera Deputaţilor şi cei din Comisia pentru agricultură, silvicultură şi dezvoltare rurală din Senatul României au avizat bugetul MADR cu 29 de voturi pentru, respectiv numărul prezent al deputaţilor şi senatorilor.

Cele două comisii sunt formate din 46 de membri, dintre care 35 sunt deputaţi şi 11 senatori, dar la vot au participat 29 de parlamentari.

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale are prevăzut un buget de 5,347 miliarde lei în 2016, în creştere cu 2,76% raportat la execuţia preliminată din 2015, de 5,203 miliarde de lei.

Dezbaterile în comisiile permanente reunite asupra proiectelor legii bugetului de stat şi legii bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2016 au început vineri dimineaţă.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO