1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 12 º

Finanţe şi bănci

Bugetul pe 2016 urmează să ajungă luni în plenul Parlamentului

Plenul reunit al Parlamentului urmează să înceapă luni dezbaterea pe proiectul legii bugetului de stat şi pe cel al asigurărilor sociale de stat pe anul 2016.

14 dec, 2015 | Agerpres

Duminică seara, Comisiile reunite de buget-finanţe ale Parlamentului au dat raport favorabil legii bugetului de stat pe anul viitor, cu unanimitate de voturi, scrie Agerpres.

Birourile permanente ale Senatului şi Camerei Deputaţilor se vor reuni luni pentru a programa dezbaterile de fond în plen şi susţinerea amendamentelor.

'Cel mai probabil, dezbaterea în plen o să înceapă în cursul zilei de luni, dacă vor finaliza comisiile reunite de buget-finanţe raportul asupra celor două proiecte de lege. Votul final o să fie, cel mai probabil, în cursul zilei de miercuri, dacă se va finaliza dezbaterea în plen, pentru că s-a stabilit să lucrăm cu program prelungit', a anunţat, săptămâna trecută, liderul grupului parlamentar liberal, Ludovic Orban.

Proiectele de lege privind bugetul de stat şi bugetul asigurărilor sociale de stat pe anul 2016, adoptate de Guvern, au fost transmise miercurea trecută Parlamentului, cu solicitarea să fie dezbătute şi adoptate în procedură de urgenţă.

Vineri bugetele pe 2016 ale instituţiilor statului au trecut de comisiile de specialitate din Parlament, iar sâmbătă şi duminică au fost avizate de comisiile reunite de buget-finanţe.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO