1EUR = 4.7287 RON | Bucureşti 31 º

News

Bursa a stagnat la debutul şedinţei, într-o piaţă cu rulaj redus

Bursa de la Bucureşti a stagnat în prima jumătate de oră de tranzacţionare, într-o piaţă unde au fost realizate transferuri de 2,2 milioane lei, cele mai lichide fiind acţiunile Fondul Proprietatea, care au acoperit peste jumătate din rulajul total.

29 noi, 2013 | Mediafax

După primele 30 de minute ale şedinţei, indicele BET-BK, care cuprinde primele 25 de acţiuni în funcţie de lichiditate, printre care titlurile băncii austriece Erste (EBS), SIF-urile şi Fondul Proprietatea, afişa cea mai vizibilă mişcare, fiind în creştere cu 0,1%.

Lichiditatea pieţei, de doar 2,2 milioane lei (500.000 de euro), a fost susţinută de schimburile cu titlurile FP, în valoare de 1,32 milioane lei.

Acţiunile Fondului Proprietatea au stagnat la 0,8175 lei, nivel smilar cu închiderea de joi, care reprezintă maximul de la listare.

Al doilea rulaj din piaţă era afişat pentru acţiunile Romgaz (SNG), de 256.000 lei. Titlurile au scăzut cu 1,1%, la 35,2 lei.

Bursele europene au deschis vineri indecis şi vor încheia a treia lună consecutivă de creşteri, investitorii aşteptând datele privind şomajul din zona euro.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO