1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 6 º

News

Bursa deschide indecis. După ce, ieri, s-a păcălit. UPDATE - încă o zi de scăderi semnificative

Indicele Dow Jones Industral Average (DJIA) a surprins ieri cu o creștere de aproape 5%, recuperând în jur de jumătate din pierderea de luni, când s-a prăbușit din cauza temerilor legate de efectele COVID 19 asupra economiei. 

11 mar, 2020 | | ECONOMICA.net

UPDATE ÎNCHIDEREA BURSEI: Bursa a încheiat încă o zi negativă în această săptămână. Indicele BET arăta o scădere de  2,58% la închiderea de la ora 16.00.

Pentru că la începutul ședinței bursiere din SUA, care coincide orar cu sfârșitul celei de la București, nu dădea semne clare de optimism, investitorii de la BVB și-au pierdut încrederea într-o revenire și au început să vândă în panică.

Astfel, după o întreagă zi verde, spre finalul ședinței de tranzacționare, indicele BET al celor mai importante acțiuni de la BVB a intrat pe roșu,terminând cu o nouă pierdere, de 0,14%, după cea de 7,53% de luni.

Dacă anticipările invesitorilor din România au fost corecte luni, iar pierderea de la BVB a mimat-o pe cea a DJIA, ieri nu s-a mai întâmplat așa, iar prețurile acțiunilor din România au rămas în urmă.

Astăzi, la 10.30, indicele BET stagnează, urcând și coborând repetat pragul de 0%. Așteptarea este ca DJIA să aibă o corecție, după câștigul mare de ieri.

TAGURI
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO