Burse de până la 35% la programul EMBA Bucharest oferit de cea mai mare universitate de business din Europa

WU Executive Academy, parte a Universității de Economie şi Afaceri din Viena, cea mai mare universitate de business din Europa, deschide sesiunea de burse de până la 35% la programul Executive MBA Bucharest, care va avea startul în luna noiembrie a acestui an. Viitorii studenți pot beneficia de o reducere de până la 12.000 de euro din valoarea de 35.000 de euro a școlarizării, prin depunerea aplicațiilor până la data de 15 septembrie 2019. Executive MBA Bucharest, oferit pe plan local de WU Executive Academy, se află în top 3 cele mai bune programe de educație executivă din România și se adresează managerilor și antreprenorilor cu o experiență de business de minim 5 ani.
Economica.net - mar, 02 apr. 2019, 07:18
Burse de până la 35% la programul EMBA Bucharest oferit de cea mai mare universitate de business din Europa

Executive MBA Bucharest este singurul program de EMBA triplu – acreditat din România (EQUIS, AMBA și AACSB), fiind recunoscut pentru calitatea profesorilor săi, care predau la unele dintre cele mai prestigioase universități din lume, cum ar fi IESE Business School din Spania sau Carlson School of Management din SUA. Acesta a fost desemnat „Cel mai bun program de Executive MBA din România” în anii 2008, 2010, 2014 și 2015. La nivel mondial, programul de Executive MBA livrat de WU Executive Academy se plasează în top 50 programe EMBA .

Prin bursele de studiu acordate pentru programul nostru de educație executivă ne dorim să susținem managerii și antreprenorii cu potențial să își atingă obiectivele educaționale și de carieră. La rândul lor, beneficiarii burselor aduc valoare adaugată cursurilor prin experiența, pasiunea și motivația lor. Executive MBA Bucharest oferă studenților o experiență internațională de top, atât pe plan educațional, cât și personal, programul fiind adaptat în permanență la realitățile economice, tehnologice și sociale, sub îndrumarea exclusivă a profesorilor de top de la universități internaționale prestigioase”, a declarat Prof. Phillip C. Nell, director academic, Executive MBA Bucharest.

Programul include trei module internaționale, două în Austria și unul în SUA, care oferă studenților posibilitatea de a aprofunda cunoștințele despre diferite contexte instituționale și de a interacționa cu manageri din diferite companii, aflate fie în perioade de tranziție, fie în faza de globalizare a business-ului. Acestui beneficiu i se adaugă structura specială a cursurilor, care se axează pe latura practică, prin studii de caz internaționale de actualitate, sesiuni de eLearning, prelegeri, simulări și discuții interactive între studenți, dar și cu alumni, prin organizarea de guest lectures.

În cei 13 ani de existență pe piața românească, peste 315 de manageri și antreprenori din industrii variate au finalizat cursurile Executive MBA Bucharest, iar 68% dintre aceștia au realizat progrese solide în carieră. Din totalul absolvenților, o treime au achitat individual costul de școlarizare, o treime au primit finanțare integrală de la angajator, iar pentru o treime suma a fost cofinanţată de companie. Programul include 14 module, desfășurate pe parcursul a 18 luni, în regim part-time, oferind cursanților posibilitatea de a-și continua activitatea profesională.

Bursele se acordă în ordinea aplicațiilor și pe baza dosarului de înscriere în program, care trebuie să conțină un set de documente în limba engleză (cerere de aplicare disponibilă pe www.executiveacademy.at, curriculum vitae, 2 scrisori de recomandare, scrisoare de motivație, copia tradusă și legalizată a diplomei de licență, foaia matricolă cu notele obținute în timpul studiilor universitare, o fotografie digitală recentă, copie a pașaportului).

Pentru mai multe informații despre condițiile de înscriere, cei interesați sunt invitați să acceseze: https://executiveacademy.at/en/programs/mba/executive-mba/executive-mba-bucharest/

WU Executive Academy este parte a Vienna University of Economics and Business (WU), cea mai mare universitate de business din Europa și una dintre cele doar 1% şcoli de afaceri din lume care dețin tripla acreditare internațională – AACSB, AMBA şi EQUIS, pentru calitatea programelor sale. Cu o tradiție de peste 100 de ani, WU este unul dintre principalii furnizori de educație managerială în Europa Centrală și de Est, programele și rezidentiatele sale desfășurându-se în peste 15 țări de pe 4 continente. Portofoliul WU Executive Academy include atât programe de MBA, EMBA, Professional MBA, Master of Laws, cât și certificări universitare, programe corporate și diverse seminarii.

Lansat în anul 2006, Executive MBA Bucharest se află în top 3 cele mai apreciate programe de educație executivă de pe piața românească și este singurul care beneficiază de triplă acreditare – EQUIS, AMBA și AACSB. Acesta a fost desemnat „Cel mai bun program de Executive MBA din România” în anii 2008, 2010, 2014 și 2015. La nivel mondial, programul de Executive MBA oferit de WU Executive Academy se plasează în top 50 programe EMBA.

Te-ar mai putea interesa și
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei în mediul corporativ nu este neapărat o chestiune de politici și proceduri, ci ține de crearea unei culturi a integrității și vigilenței în rândul angajaților. Conform......
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite două condiții cumulative (Video)
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite ...
Creşterea numărului de posturi de conducere de la 8% la 10% în instituţiile publice poate fi făcută doar dacă în ...
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și Sărățeni din Autostrda A8
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și ...
Compania Națională de Administrate a Infrastructurii Rutiere a trimis astăzi spre validare către Agenția Națională ...
Limitări la importurile de miere. ANPC și MADR vor să elimine din concurența „neloială”
Limitări la importurile de miere. ANPC și MADR vor să elimine din concurența „neloială”
Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) și Ministerul Agriculturii doresc să legifereze importurile ...