1EUR = 4.8750 RON | Bucureşti 25 º

Investiţii

BVB a decis menţinerea componenţei celor şapte indici şi ajustarea periodică a acestora

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a decis menţinerea componenţei celor şapte indici şi ajustarea periodică a acestora, însă ponderile simbolurilor din componenta indicilor vor fi determinate pe baza numărului de acţiuni şi a preţurilor de închidere înregistrate la finalul şedinţei de tranzacţionare din data de 12 decembrie 2014.

03 dec, 2014 | Agerpres

"În data de 2 decembrie 2014 a avut loc şedinţa trimestrială a Comitetului Indicilor, care a hotărât menţinerea componenţei indicilor BET, BET-TR, BET-NG, BET-FI, BET-BK, BET-XT si BET Plus, şi ajustarea periodică a acestora. Ponderile simbolurilor din componenţa indicilor, respectiv valorile factorilor de free float (Ff), a factorilor de reprezentare (Ri) şi a factorilor de corecţie a preţului (Ci) vor fi determinate pe baza numărului de acţiuni şi a preţurilor de închidere înregistrate la finalul şedinţei de tranzacţionare din data de 12 decembrie 2014", se arată într-un comunicat al BVB remis miercuri AGERPRES.

Noile structuri ale indicilor BVB vor fi anunţate la finalul zilei de 12 decembrie 2014 şi vor intra în vigoare începând cu şedinţa de tranzacţionare din data de 22 decembrie 2014.

Bursa de Valori Bucureşti administrează pieţe de acţiuni, obligaţiuni şi alte instrumente financiare, prin platforme reglementate sau sisteme alternative, şi furnizează o gama variata de servicii participanţilor la pieţele financiare.

Bursa de Valori Bucureşti este o companie listată pe propria piaţă din 2010.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO