1EUR = 4.8378 RON | Bucureşti 35 º

News

BVB ar putea deveni unicul operator de piaţă dacă fuzionează cu Sibex din Sibiu

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) ar putea deveni unicul operator de piaţă pentru tranzacţionarea tuturor categoriilor de instrumente financiare în urma unei eventuale fuziuni prin absorbţie cu Sibex, operator de piaţă cu sediul în Sibiu.

29 apr, 2016 | Agerpres

'Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a făcut, vineri, primul pas pe calea de a deveni unicul operator de piaţă din România pentru tranzacţionarea tuturor categoriilor de instrumente financiare. Au fost trimise invitaţii către mai multe firme independente de consultanţă, solicitând exprimarea interesului şi ofertele pentru studiul de due diligence al Sibex, operator de piaţă cu sediul în Sibiu, şi, eventual, pentru evaluarea care poate constitui un element indispensabil al unei fuziuni prin absorbţie, ce poate fi avută în vedere în viitor', informează BVB, într-un comunicat remis vineri AGERPRES.

Potrivit preşedintelui Consiliului de Administraţie al BVB, Lucian Anghel, acest pas urmăreşte înlăturarea barierelor care împiedică dezvoltarea pieţei de capital românească.

'Acesta este un pas semnificativ, aliniat în mod logic cu toate eforturile şi proiectele care au fost puse în aplicare de către Bursa de Valori Bucureşti, având ca scop înlăturarea barierelor care împiedică dezvoltarea pieţei de capital din ţara noastră', a declarat preşedintele Consiliului de Administraţie al BVB, Lucian Anghel.

BVB va oferi informaţii pe parcurs referitor la evoluţiile din cadrul procesului iniţiat vineri.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO