1EUR = 4.8582 RON | Bucureşti 27 º

Investiţii

BVB deschide un call center pentru cei interesaţi de tranzacţionarea instrumentelor financiare şi de piaţa de capital

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) deschide, joi, un call center, pentru cei interesaţi de aspecte legate de tranzacţionarea instrumentelor financiare şi de piaţa de capital din România, urmând să fie deschis în fiecare zi de marţi şi joi, de la 15,00 la 16,00, potrivit unui comunicat remis miercuri AGERPRES.

08 iul, 2015 | Agerpres

Potrivit BVB, numărul de telefon al call center-ului este 0372.409.846.

'Ne ascultăm investitorii pentru a construi următorul pas al dezvoltării noastre. Acest call-center este dedicat servirii acestor nevoi', a afirmat Ludwik Sobolewski, directorul general al BVB.

Printre cele mai recente facilităţi lansate de BVB pentru investitorii de retail şi viitorii investitori se regăsesc noi soluţii pentru a-i stimula pe investitori să tranzacţioneze, versiunea web a propriei platforme de tranzacţionare on-line Arena-XT, precum şi aplicaţiile Watch Pre-Open LIVE şi Activitate Intermediari Şedinţa Curentă, precizează Bursa de Valori Bucureşti.

După primul semestru al acestui an, indicele BET-TR (BET Total Return) este cu 5,75% peste nivelul de la finalul anului 2014. BET Total Return include cele mai lichide 10 companii listate la BVB, precum şi dividendele şi distribuţiile de numerar pe care aceste companii le acordă acţionarilor. În acelaşi interval de timp, rata medie a dobânzilor pentru sumele atrase de bănci pe piaţa monetară a fost de aproximativ 1% pe an.

Bursa de Valori Bucureşti administrează pieţe de acţiuni, obligaţiuni şi alte instrumente financiare, prin platforme reglementate sau sisteme alternative, şi furnizează o gamă variată de servicii participanţilor la pieţele financiare. Bursa de Valori Bucureşti este o companie listată pe propria piaţă din 2010.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO