Câștigător al testului Connect – Magenta este cel mai bun operator de telefonie mobilă din Austria

În cea mai recentă ediție, renumita revistă Fachmagazine scrie că Magenta a obținut o victore completă în Austria, pentru a treia oară la rând. Din 2018, Magenta a fost liderul incontestabil al testul de conectare pe rețea mobilă.
Economica.net - joi, 10 dec. 2020, 12:21
Câștigător al testului Connect - Magenta este cel mai bun operator de telefonie mobilă din Austria

Magenta Netz a primit și Premiul de Inovație 5G din partea Connect

Pentru prima dată, 5G a fost o parte obișnuită a testului de conectare la rețea. Disponibilitatea 5G a jucat un rol important în disciplina datelor, deoarece măsurătorile au confirmat avantajul clar al vitezei 5G. Acestea au oferit cele mai mari rate de transfer de date în rețeaua 5G a Magenta.

Magenta nu este doar un furnizor de calitate în Austria, ci rețeaua este, de asemenea, una dintre cele mai bune din Europa, pentru că în 2020, Magenta s-a impus drept câștigător al testului de mai multe ori. Ultimele premii includ „Cea mai bună rețea de bandă largă” din revistele PC-Magazin precum și premiul pentru servicii și conectivitate pentru aplicația Mein Magenta.

Tehnologia de cablu DOCSIS Magenta bate fibra FTTH

Magenta a obținut cel mai bun rezultat al testului dintre toți furnizorii austrieci. Testul arată că rețeaua fixă de bandă largă Magenta, pe de o parte, are cel mai bun rezultat în măsurătorile de internet de mare viteză și, pe de altă parte, are și o stabilitate ridicată. Creșterea încărcării rețelei ca urmare a crizei Corona nu a avut niciun impact asupra serviciilor.

Testul de conectare compară produsele de Internet bazate pe DSL, DOCSIS și FTTH (Fibre-To-The-Home, fibră optică la domiciliu) de la diferiți furnizori de Internet. Deoarece Magenta se bazează pe un amestec de fibră optică și tehnologie de cablu coaxial pentru rețeaua sa, această rețea de cabluri de fibră optică DOCSIS a lăsat în urmă furnizorii FTTH. Nu în ultimă instanță, acest lucru se datorează investițiilor și capacităților enorme ale rețelei de cablu și fibră optică. În prezent, 1,4 milioane sau o treime din toate gospodăriile și întreprinderile din Austria pot utiliza internetul gigabit.

Aplicația de client Magenta câștigătoare a testului Connect cu modul întunecat și funcții noi

Aplicațiile operatorilor de rețea austrieci au fost, de asemenea, testate de revista Connect și de parteneri. Și aici Magenta Telekom este în frunte datorită funcționalității și securității aplicației gratuite. Aplicația a primit 4,8 din 5 stele în Google Play Store și 4,4 din 5 stele în Apple App Store.

Aplicația pentru clienți „My Magenta (AT)” a fost recent dezvoltată de la zero înainte de testul de conectare. Prin urmare, oferă o vizualizare îmbunătățită a facturilor și un mod întunecat pentru interfață. În aplicație, clienții au control deplin asupra produselor lor de telefonie fixă și mobilă. De exemplu, puteți gestiona contracte, carduri preplătite, tarife și pachete suplimentare sau puteți extinde direct contractele. Aplicația acceptă, de asemenea, interogarea erorilor de rețea și oferă informații la întrebări tehnice despre smartphone-uri și routere.

Cel mai mare program de investiții din istoria companiei

Magenta Telekom are în prezent cel mai mare program de investiții din istoria sa, care stă la baza succesului său în testul de conectare. În total, 229 de milioane de euro au fost investiți în 2018, iar între 2018 și 2021 se va adăuga în jur de un miliard de euro pentru rețelele mobile și fixe.

Te-ar mai putea interesa și
ING renunță la ING Pay. Se schimbă plățile cu telefonul
ING renunță la ING Pay. Se schimbă plățile cu telefonul
ING Bank și-a anunțat clienți că din toamna acestui an renunță la un serviciu important pentru toți cei obișnuiți să plătească cu telefonul. ...
Zabka închiriază primele depozite în România
Zabka închiriază primele depozite în România
DRIM Daniel Distribuție FMCG, care a fost cumpărat de retailerului polonez Zabka, a închiriat primele depozite pentru ...
Bursa de la Bucureşti a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână
Bursa de la Bucureşti a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână
Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână, în timp ...
S-a deschis Parcul Liniei 2, singurul din Bucureşti cu pădure urbană şi spaţii de lucru în aer liber
S-a deschis Parcul Liniei 2, singurul din Bucureşti cu pădure urbană şi spaţii de lucru în aer liber
Încă 3,5 hectare de parc, cu o lungime de 580 de metri, au fost date în folosinţă de azi, în Sectorul 6. Este a doua ...