1EUR = 4.8418 RON | Bucureşti 34 º

News

Călin Popescu-Tăriceanu, chemat la DNA, în calitate de martor în dosarul lui Bogdan Olteanu

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, este chemat, joi dimineaţa, la Direcţia Naţională Anticorupţie.

15 sep, 2016 | ECONOMICA.net

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a ajuns în această dimineaţă la sediul DNA, unde este audiat în calitate de martor în dosarul lui Bogdan Olteanu. Bogdan Olteanu se afla in arest la domiciliu in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit un milion de euro de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu pentru interventii la membri ai Guvernului in favoarea numirii lui Liviu Mihaiu ca guvernator al Deltei Dunarii. La acea vreme, Calin Popescu Tariceanu era premier.

'Am fost audiat în calitate de martor în dosarul în care este inculpat Bogdan Olteanu şi, având în vedere că cercetarea nu este publică, alte informaţii nu pot să vă dau. Nu a avut loc nicio confruntare (cu Bogdan Olteanu - n.r.) şi având în vedere că ştiţi că nu sunt adeptul telejustiţiei n-am să vă fac nicio altă declaraţie', a afirmat Călin Popescu-Tăriceanu. 

'În această dimineaţă, la ora 9,00, domnul Călin Popescu-Tăriceanu, preşedintele Senatului României, a fost invitat la DNA. Invitaţia a fost trimisă cu două zile în urmă, dar preşedintele Senatului nu a făcut-o publică pentru a vedea dacă DNA continuă să scurgă informaţii spre presă în scopuri propagandist-electorale. Presa a aflat şi este prezentă la DNA înaintea audierii. Aşa cum s-a întâmplat şi în situaţii anterioare, similare, preşedintele Senatului nu va face declaraţii presei la DNA', se arată într-un comunicat al Senatului.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO