1EUR = 4.7537 RON | Bucureşti 21 º

Finanţe şi bănci

Camera Deputaţilor a amânat pentru o zi a dezbaterea proiectului de aprobare a OUG privind plata defalcată a TVA

Camera Deputaţilor a decis, luni, amânarea pentru o zi a dezbaterii proiectului de aprobare a OUG privind plata defalcată a TVA.

11 dec, 2017 | Agerpres

Liderul grupului PSD Ioan Munteanu a făcut această propunere, invocând faptul că trebuie 'corelate' unele texte cu legile în vigoare.

Liderul grupului liberalilor, Raluca Turcan, a solicitat ca acest raport care modifică OUG privind split TVA să fie discutat în comisie, în regim de urgenţă, în paralel cu plenul, menţionând că există riscul ca prevederile acestei ordonanţe să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2018, fără modificări. Propunerea a fost respinsă de preşedintele de şedinţă Gabriel Vlase, pe motiv că deja plenul a votat amânarea dezbaterii.

Comisia de buget, finanţe şi bănci a Camerei Deputaţilor a dat, săptămâna trecută, raport de admitere în cazul OUG privind plata defalcată a TVA, fiind adoptate mai multe modificări.

Membrii comisiei au dezbătut timp de 2 zile proiectul de lege de aprobare a OUG privind plata defalcată a TVA, printre modificările principale aflându-se şi cea potrivit căreia măsura să fie obligatorie doar pentru companiile care au datorii la plata acestei taxe sau se află în insolvenţă, iar plafoanele datoriilor de la care companiile intră în acest sistem au fost majorate de 10 ori.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO