1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 4 º

News

Camera Deputaţilor: Comisiile de resort au respins amendamentele privind interzicerea fumatului în maşină

Comisiile juridică şi cea pentru sănătate de la Camera Deputaţilor au respins marţi amendamentele la proiectul de lege privind stabilirea condiţiilor pentru fabricarea, prezentarea şi vânzarea produselor din tutun şi a produselor conexe care prevedeau interzicerea fumatului în autoturismul proprietate personală dacă în el se află femei gravide sau copii.

04 oct, 2016 | Agerpres

Cele două comisii ale Camerei Deputaţilor au respins, de asemenea, forma în care proiectul a fost adoptat de Senat şi au păstrat forma elaborată de Guvern.

'Este un punct pe care l-am câştigat pentru sănătatea copiilor noştri. Sper că şi în plen va fi votat doar textul Directivei, fără alte amendamente care să modifice sensul actualei legi. Amendamentele depuse de mine au fost respinse, cel cu fumatul în maşină în prezenţa copiilor sau a femeilor însărcinate, cât şi al utilizării ţigării electronice în spaţiile de joacă atât în aer liber cât şi în spaţii deschise, dar este important că am păstrat sensul legii iniţiale', a declarat deputatul social-democrat Aurelia Cristea.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO