1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 8 º

News

Carantină Constanţa - Oraşul Cernavodă şi localităţile Cumpăna şi Târguşor se pregătesc să intre în carantină. Modelul declaraţiei

Carantina Coronavirus - Cernavodă, Cumpăna şi Târguşor vor intra în carantină, cel mai probabil de vineri seară sau sâmbătă, pentru 14 zile. Oraşul Constanţa se află în carantină din data de 20 noiembrie. Judeţul Constanţa a înregistrat ieri, 26 noiembrie, o rată de infectare de 7,1 la mia de locuitori.

27 noi, 2020 | ECONOMICA.net

În acest moment mai multe localități constănțene se află în carantină, în frunte cu municipiul Constanța, iar pe listă li se vor alătura și orașul Cernavodă, comuna Cumpăna și Târgușor, care vor intra în carantină pentru 14 zile.

Dar până la ordinul emis de Raed Arafat se va întruni Comitetul Județean pentru Situații de Urgență pentru a transmite către Departamentul pentru Situații de Urgență această hotărâre luată în baza anchetelor epidemiologice efectuate de către DSP și INSP.

Această informație a fost confirmată de prefectul județului Constanța, Silviu Coșa, contactat fiind de reporterii Focus Press.

Precizăm că, potrivit datelor oficiale transmise de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) Constanța, miercuri, 25 noiembrie a.c., rata de infectare cu virusul Sars-Cov-2 în aceste trei localități era:

Cernavodă: 6,16

Cumpăna: 6,16

Târgușor: 8,10.

Judeţul Constanţa are o rată de infectare de 7,1 la mia de locuitori (date 26 noiembrie 2020), a înregistrat 644 cazuri noi de infectare, ieri şi a ajuns la un total de 15.591 infectări cu SARS-COV-2.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO