1EUR = 4.8397 RON | Bucureşti 27 º

Finanţe şi bănci

Cardurile BT pentru clienţii Volksbank sunt disponibile în reţeaua Băncii Transilvania şi pot fi folosite din 2 ianuarie

Cardurile Băncii Transilvania pentru clienţii Volksbank România sunt disponibile în unităţile BT şi vor putea fi folosite începând cu 2 ianuarie 2016, dată până la care vor putea fi utilizate cardurile VBRO, a anunţat vineri banca.

04 dec, 2015 | Agerpres

În comunicat se precizează că aceştia beneficiază de gratuitate pentru emiterea cardului de debit şi pentru transferul la BT a contului curent de la VBRO. Informaţii detaliate despre cardurile Băncii Transilvania sunt prezentate pe microsite-ul dedicat realizat de bancă.

BT a emis 50.000 de carduri noi pentru clienţii Volksbank România, echivalent cu numărul cardurilor de la Volksbank România cu care s-au făcut tranzacţii în ultimele şase luni.

Conform băncii, clienţii VBRO se pot adresa oricărei unităţi a Băncii Transilvania pentru servicii, produse, operaţiuni şi consultanţă dacă doresc să devină clienţi BT înainte de finalul acestei luni, când are loc fuziunea dintre cele două bănci, şi anume în 31 decembrie a.c. Clienţii companii beneficiază, prin intermediul unităţii BT dedicate, inclusiv de consultanţă din partea consilierilor Băncii Transilvania, iar din acelaşi loc pot prelua token-urile de acces la BT24 Internet Banking.

Banca Transilvania a emis peste 2,5 milioane de carduri, dintre care 260.000 sunt carduri de credit prin programul de loialitate STAR. Acestea au generat tranzacţii în primele 9 luni ale acestui an cu aproape 19% mai mari decât perioada similară a anului precedent. Cota de piaţă BT privind volumul tranzacţiilor cu carduri este de aproximativ 18%. Banca susţine că în fiecare secundă au loc 3 tranzacţii cu cardurile BT.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO