Care sunt cei trei factori de care trebuie să ţii cont în alegerea unui colţar extensibil?

Livingul este acea încăpere din casa unde petreci timp cu familia sau prietenii, având diferite activităţi sau doar pentru a privi la televizor. De aceea, este necesar ca fiecare să aibă un loc pentru a sta confortabil. În acest sens, una dintre cele mai bune alegeri pe care le poţi face este să optezi pentru unul din diferitele modele de coltare extensibile ACAJU, cu ajutorul cărora, pe lângă suficient spaţiu de a sta, ai şi beneficiul unui pat sau loc suplimentar de depozitare.
Economica.net - mar, 26 mai 2020, 09:15
Care sunt cei trei factori de care trebuie să ţii cont în alegerea unui colţar extensibil?

Datorită formei speciale de L, aceste colţare extensibile sunt ideale pentru a fi amplasate în living-uri de mărime medie spre mari şi devine piesa centrală a încăperii.

Atunci când te afli în situaţia de a cumpăra un colţar, cei mai mulţi se bazează pe propriile gusturi şi dorinţe în ceea ce priveşte aspectul acestuia, însă este recomandat să se citească sfaturile de mai jos, pentru a avea garanţia că ai investit într-un produs de calitate, care se potriveşte perfect living-ului tău.

Ce modele de colţare extensibile poţi alege?

Există în magazinele online şi offline extrem de multe modele de colţare, în formă de L sau U, modulare, extensibile,circulare sau cu braţe. Iar atunci când faci alegerea, trebuie să ţii cont de design-ul dorit pentru living şi de suprafaţa acestuia, astfel încât colţarul să se încadreze perfect alături de celelelte piese de mobilier.

Colţarul în formă de L poate fi montat în special lângă 2 pereţi ai încăperii, lăsând restul camerei liber şi oferă până la 6 locuri. Dacă te atrage un colţar în formă de U, atunci trebuie să ştii de la început că acesta ocupa mult mai mult loc, fiind mult mai voluminos.

Colţarele modulare pot fi aranjate şi asamblate în funcţie de preferinţele tale, căci este format din mai multe părţi. Modelele circulare sunt ideale pentru living-urile mari, spaţioase, fiind modele destul de elegante, iar acestea se potrivesc cel mai bine în mijlocul încăperii.

Care este dimensiunea perfectă pentru un contar extensibil?

Înainte de a cumpăra un model de colţar extensibil, după „ochi”, este recomandat să faci faci nişte măsurători, pentru a nu te trezi în situaţia ca acesta nu încape în living sau nu poate fi amplasat lângă mobila de ACAJU aleasă pentru restul încăperii.

Astfel, trebuie să stabileşti încă de la început locul unde colţarul va fi amplasat şi să urmăreşti cu atenţie dimensiunile acestuia, atunci când este restrâns, dar şi extins.

Cea mai bună alegere pe care o poţi face pentru un living de mărime medie este să alegi un colţar extensibil în formă de L, căci acesta poate fi amplasat lăsând spaţiu liber suficient şi oferă şi destule locuri, astfel încât tu şi familia să beneficiaţi de confort sporit.

Care sunt cele mai potrivite materiale pentru un colţar extensibil?

Când vrei să achiziţionezi un colţar extensibil, trebuie să te hotărăşti care sunt materialele din care acesta este realizat, precum cadrul, materialul şezutului sau tapiţeria exterioară.

În ceea ce priveşte cadrul, materialul din care este realizat poate ajuta la alegerea unui model rezistent şi de calitate, de aceea, este recomandat ca acesta să fie din lemn masiv sau oţel.

Când vine vorba despre materialul din care e realizat şezutul, acesta este important pentru gradul de confort, dar şi durabilitatea. De aceea, este recomandat să alegi un model cu spumă de memorie, care este cel mai comod.

Legat de tapiţerie, trebuie să ştii că ai destul de multe variante din care poţi alege, însă trebuie să ţii cont de propriile gusturi, dar şi de practicitate. Astfel, dintre piele, materiale sintetice, microfibre sau stofă, cea mai recomandată variantă este cea din piele, căci este suficient de rezistentă şi se curăţa foarte uşor.

 

 

Te-ar mai putea interesa și
Ministrul Sănătăţii spune că anticoncepţionalele ar putea fi compensate pe bază de prescripţie medicală
Ministrul Sănătăţii spune că anticoncepţionalele ar putea fi compensate pe bază de prescripţie medicală
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat joi că are în vedere un proiect care presupune compensarea tratamentului contraceptiv, dacă o femeie tânără doreşte acest lucru....
Varşovia ar putea ajuta Ucraina să repatrieze bărbaţii de vârsta mobilizării
Varşovia ar putea ajuta Ucraina să repatrieze bărbaţii de vârsta mobilizării
Ministrul apărării polonez Wladyslaw Kosiniak-Kamysz a anunţat că ţara sa este pregătită să ajute Ucraina să repatrieze ...
S-a deschis Argeș Mall din Pitești, o investiție de peste 100 de milioane de euro – VIDEO
S-a deschis Argeș Mall din Pitești, o investiție de peste 100 de milioane de euro – VIDEO
Prime Kapital a inaugurat astăzi, 25 aprilie, deschiderea celui mai nou mall din Pitești, județul Argeș. Investiția ...
Mierlea, InfoCons: Prin utilizarea aplicaţiei WhatsApp în activităţile de serviciu se comite o infracţiune
Mierlea, InfoCons: Prin utilizarea aplicaţiei WhatsApp în activităţile de serviciu se comite o infracţiune
Prin utilizarea aplicaţiei WhatsApp în activităţile de serviciu comiteţi o infracţiune, pentru că orice transmitere ...