1EUR = 4.8742 RON | Bucureşti 6 º

Imobiliare

Cargus a inaugurat al doilea depozit de lângă București, cu o investiție de 7,4 milioane euro

Cargus, una dintre cele mai importante companii de curierat din România, a anunțat inaugurarea celui de-al doilea depozit din apropierea Bucureștiului, în Dragomirești-Deal (Ilfov). Noul depozit face parte dintr-un proiect de investiții de 7,4 milioane de euro și va dubla capacitatea de sortare în București, oferind posibilitatea de a procesa  20.000 de piese pe oră.

26 noi, 2020 | ECONOMICA.net

„Creșterea continuă a pieței din ultimii ani, dar și noul context, care a generat un salt uriaș în piața de e-commerce, sunt principalele motive care stau la baza deciziei de a investi în construirea unui nou depozit. Vrem să rămânem un partener de încredere pentru clienții noștri, iar poziția puternică pe care o avem pe piață ne face să continuăm eforturile și investițiile pe care Cargus le-a făcut în ultimii ani pentru a răspunde noilor cerințe și pentru a îmbunătăți în mod constant calitatea serviciilor noastre”, a declarat Jaroslaw Sliwa, CEO Cargus.

Noul depozit a generat peste 250 de locuri de muncă. Cargus a anunțat recent investiții majore într-un nou centru de sortare în Timișoara, dar și o campanie de angajare pentru 1.000 de noi profesioniști în curierat care să se alăture echipei de 5.000 de angajați și parteneri.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO