Carrefour deschide mâine primul hipermarket din Târgu Mureş, cu o suprafaţă de 7.500 mp, în Shopping City Târgu Mureş

Primul hipermarket Carrefour din județ Mureş se va deschide mâine în noul centru comercial Shopping City Târgu Mureș, devoltat de NEPI Rockcastle. Acesta este al 38-lea hipermarket deschis de Carrefour pe piața românească și singurul de acest tip din orașul Târgu Mureș și mărește astfel rețeaua națională de magazine Carrefour la 361 de unități.
Economica.net - mie, 24 iun. 2020, 10:38
Carrefour deschide mâine primul hipermarket din Târgu Mureş, cu o suprafaţă de 7.500 mp, în Shopping City Târgu Mureş

„Noul hipermarket Carrefour Târgu Mureș face, de astăzi, parte dintr-o comunitate vibrantă cu producători și antreprenori locali, alături de care vrem să repornim economia și să construim durabil. Prin acest hipermarket, și alături de supermarketul Carrefour, deschis recent, dar și de serviciile unice de online shopping, construim o destinație de cumpărături pe care târgmureșenii o pot accesa de oriunde ca să își aleagă produse locale de calitate, să încerce vinuri din crame regionale și românești, premiate, sau preparate ce păstrează specificul culturii gastronomice de la noi,” a declarat Adrian Irimia, Director hipermarket Carrefour Târgu Mureș.

Carrefour aduce la Târgu Mureș şi Deschidem Vinul Românesc, un program național pe termen lung, dezvoltat pentru a sprijini producătorii români din toate regiunile viticole ale țării. 

În plus, Carrefour oferă la schimb 1 litru de ulei proaspăt, marcă proprie, la fiecare 3 litri de ulei folosit, iar la 5 litri de ulei folosit, 2 litri de ulei proaspăt inițiativă se regăsește în toate hipermarketurile companiei. 

Pentru a completa rețeaua de formate din care târgmureșenii își pot face cumpărăturile în siguranță, cu o săptămână înainte de această deschidere, Carrefour a inaugurat în Târgu Mureș și un nou supermarket. Localizat pe strada Voinicenilor nr.52, acesta dispune doar de case de marcat de tip Self Service, la care clienții pot scana produsele și pot plăti cu cardul, scurtându-și astfel sesiunea de cumpărături. 

Noul hipermarket Carrefour, din Shopping City Târgu Mureș va avea 40.000 de produse, o suprafață de vânzare de 7.500 de metri pătrați, 1.540 de locuri de parcare, 230 de angajați, 19 case de marcat, dintre care 12 case rapide „Self Service”.

Carrefour a dezvoltat pentru clienții săi mijloace inovatoare de plată, precum aplicația „Carrefour Pay”, prin intermediul căreia aceștia pot verifica preţurile din magazin sau plăti cumpărăturile direct din aplicaţie, la casele de marcat. Continuând seria inovațiilor, anul trecut, Carrefour a lansat în hipermarketul Carrefour Băneasa serviciul integrat „Casa ta – Self Service”, prima casă de marcat unde clienții au posibilitatea să scaneze și să plătească singuri, în același loc, produsele cumpărate.

De asemenea, Carrefour susține comunitățile în care activează prin programe relevante, astfel că, în 2017, retailerul a lansat, în premieră în România, Cooperativa Agricolă Carrefour Vărăști, prima de acest gen fondată alături de un retailer. Proiectul aduce mai aproape de clienții Carrefour producătorii agricoli români cu produse de calitate și le oferă acestora oportunitatea de a accesa o piață de desfacere sustenabilă.

Shopping City Târgu Mureș, cu deschiderea oficială pe 16 iulie 2020, reprezintă cel mai important proiect inaugurat anul acesta în zona Transilvaniei: 40.000 de mp de retail, 113 magazine, un etaj întreg dedicat petrecerii timpului liber și o terasă exterioară de 3.000 de mp. Noul centru comercial din oraș este dezvoltat de NEPI Rockcastle şi a luat toate măsurile de siguranță și distanțare socială: s-au instalat totemuri cu dezinfectant, centrul comercial este aerisit periodic, în mod natural, au fost plasate benzi de distanțare socială în zonele unde se creează aglomerație și autocolante cu proprietăți de auto curățare în zonele frecvent atinse.

În plus, traficul poate fi controlat respectând recomandările autorităților și este urmărită obligativitatea purtării măștii de protecție de către toți angajații și clienții, s-au implementat măsuri pentru verificarea temperaturii și este asigurată distanțarea socială de minimum 2 metri, pentru un shopping responsabil și în siguranță.

Te-ar mai putea interesa și
Rabla pentru electrocasnice începe vineri, la ora 10:00, cu perioada de înscriere a persoanelor fizice
Rabla pentru electrocasnice începe vineri, la ora 10:00, cu perioada de înscriere a persoanelor fizice
Rabla pentru electrocasnice - Programul pentru anul 2021 începe vineri, 14 mai 2021, de la ora 10:00, cu perioada de înscriere a persoanelor fizice, informează Administraţia Fondului pentru Mediu......
Rata anuală a inflaţiei a urcat la 3,2% în luna aprilie. Cele mai mari scumpiri
Rata anuală a inflaţiei a urcat la 3,2% în luna aprilie. Cele mai mari scumpiri
Rata anuală a inflaţiei a urcat la 3,2% în luna aprilie a acestui an, de la 3,1% în martie, în condiţiile în care ...
Hornbach deschide al optulea magazin în România, la Cluj, și angajează 120 de persoane
Hornbach deschide al optulea magazin în România, la Cluj, și angajează 120 de persoane
Retailerul de de materiale de construcții și grădinărit Hornbach a început procesul de recrutare pentru noului magazin ...
Câştigul salarial mediu net a crescut în martie cu 5,4% comparativ cu luna precedentă, până la 3.547 lei
Câştigul salarial mediu net a crescut în martie cu 5,4% comparativ cu luna precedentă, până la 3.547 lei
Câştigul salarial mediu nominal net a fost în martie 2021 de 3.547 lei, în creştere faţă de luna precedentă cu 182 ...