1EUR = 4.7592 RON | Bucureşti 25 º

Imobiliare

Cărturești deschide, în premieră, o librărie într-o clădire de birouri

Cărtureşti, cel mai important lanţ de librării de pe piaţa locală, va deschide la finalul lunii mai o librărie la parterul clădirii de birouri America House din Bucureşti, marcând două premiere pentru piaţa locală: lansarea unui nou concept Cărtureşti pe un format mai mic, respectiv prima librărie la parterul unei clădiri de birouri din Bucureşti.

19 apr, 2019 | | ECONOMICA.net

Noua locaţie Cărtureşti va avea o suprafaţă de aproximativ 92 metri pătraţi, tranzacţia de închiriere fiind intermediată de firma de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

America House este o clădire reper pe piaţa birourilor din Bucureşti, având o suprafaţă ȋnchiriabilă de aproximativ 28.000 de metri pătraţi şi chiriaşi precum Schlumberger, Mastercard sau Țuca Zbârcea & Asociaţii.

Pe o suprafaţă de circa 4.000 de metri pătraţi, clădirea beneficiază de una dintre cele mai ofertante zone comerciale din cadrul unui proiect de birouri, mixul de retail fiind format din cafenele şi restaurante precum Starbucks, McDonald’s, Cooperativa FruFru sau Condimental, un centru de fitness World Class şi servicii – bancă, farmacie, curăţătorie, chioşc de ziare Inmedio.

„Cărturești Victoriei e gândit ca un office playground, în care prioritate au lucrurile care aduc bucurie și idei bune pentru viața de zi cu zi de la birou: cărți despre dezvoltarea personală și creșterea echipelor, titluri de business, selecții speciale de ficțiune și eseu, obiecte de papetărie reinterpretate în cheie ludică. Când am alcătuit oferta am avut în minte un profil de cititor foarte atent cu timpul său, care alege să investească în continua sa dezvoltare prin lectură și experiențe culturale”, spune Alexandru Știrbu, director comercial, Cărturești.

America House ar putea fi cumpărată de gigantul american Morgan Stanley, care negociază de circa doi ani achiziționarea imobilului cu AEW Europe, proprietarul actual al clădirii.

Cărtureşti Victoriei va fi cea de-a zecea librărie a companiei din Bucureşti, ȋn timp ce ȋn cele mai mari oraşe din ţară sunt deschise alte 17 unităţi

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO