1EUR = 4.8743 RON | Bucureşti 15 º

Imobiliare

Casa de avocatură Grigorescu Ştefănică a consiliat Forty Management pentru proiectul de 100 mil. euro Central District Lagoon City

O echipă de multidisciplinară de avocați ai bpv Grigorescu Ştefănică a consiliat dezvoltatorul Forty Management în legătură cu proiectul de regenerare urbană Central District Lagoon City, ce urmează a fi dezvoltat în nordul Bucureștiului. Echipa Grigorescu Ştefănică a fost condusă de Cătălin Grigorescu (Managing Partner) și  Nicolae Ursu (Managing Associate), din aceasta făcând parte și alți avocați din practicile de drept imobiliar, tranzacții corporative și tehnologie.

13 oct, 2020 | ECONOMICA.net

Proiectul de regenerare urbana urmează a fi dezvoltat pe un teren de 39.970 mp contractat recent de la Butan Gas în valoare de 8,2 milioane euro și va include, în premieră pentru Europa Centrală și de Est, o lagună cu ape turcoaz şi plaje cu nisip alb de peste 20.000 mp. Laguna este dezvoltată în baza licenței achiziționate de la compania americană Crystal Lagoons și va avea un impact neutru din punct de vedere energetic.

„Central District Lagoon City este un proiect care va redefini conceptul de dezvoltare urbană nu doar în România, ci și în regiune, și suntem mândri și onorați că putem să participăm încă de la început, alături de Forty Management, la dezvoltarea acestuia. Si acest proiect este o confirmare a strategiei noastre de concentrare pe proiecte care au o puternică componentă de tehnologie inovatoare, sector în care practica noastră juridică este la vârful ierarhiilor din România”, a declarat Cătălin Grigorescu, Managing Partner al bpv Grigorescu Ştefănică. „Expertiza noastră în tranzacții și alte relații comerciale în sectorul tehnologiei, precum si strânsa colaborare cu echipa de drept imobiliar au fost foarte importante la negocierea contactului de licență cu Crystal Lagoons, care este un contract pe termen foarte lung, cu implicații multiple, inclusiv in ceea ce privește drepturile de proprietate, administrare si operare ale facilităților si ale proprietății din care fac parte”, a adăugat acesta.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO