1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 20 º

Finanţe şi bănci

Cât au costat de fapt pantofii sport Louis Vuitton purtaţi de Orlando Teodorovici la mitingul PSD şi ce a spus ministrul Finanţelor

Pantofii sport care ar costa circa 1.000 de euro ar fi fost primiţi gratis de ministrul Finanţelor, cadou, de la "fetele înalte" din Republica Moldova. Cadoul nu apare în declaraţia de avere care a fost totuşi completată vara trecută.

26 mar, 2019 | | ECONOMICA.net

"Nu pot să vă spun cât am dat pe ei. Nu ştiu, pentru că i-am primit cadou. De la o echipă de fete din Republica Moldova. Înalte aşa, la 1.80...".

Acesta a fost răspunsul ministrului Finanţelor, Eurgen Teodorovici, la întrebarea noastră legată de cât au costat de fapt pantofii sport Louis Vuitton pe care i-a purtat la mitingul organizat de PSD duminica trecută la Braşov.

L-am întrebat pe Teodorovici cât a dat pe pantofii sport în condiţiile în care, după ce au apărut imagini de la întrunirea publică de la Braşov cu el încălţat cu aceşti pantofi sport, în mediul online au apărut informaţii că respectiva pereche de încălţăminte ar costa aproximativ 1.000 de euro.

Nu putem şti dacă Teodorovici a glumit sau nu în legătura cu provenienţa pantofilor sport. Însă, respectivul cadou nu apare în declaraţia sa de avere, or acolo trebuie trecute orice cadouri cu valoare mai mare de 500 de euro. Este adevărat că ultima declaraţie de avere a ministrului Finanţelor a fost completată în iunie 2018.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO